Sloten

(2006)

Sloten, en dan bedoelen we niet het Friesche plaatsje of de die groene natte dingen waar je met een stok overheen springt. Nee, we hebben het over deursloten, het deurbeslag dat ongure typetjes buiten de deur houdt. Een breed aanbod aan kwaliteit sloten vind je hier.

Lees verder

Sloten kopen

Sloten, er zijn 1001 soorten sloten, maar in deze categorie vind je vooral deursloten. De naam geeft het al prijs, maar deursloten zijn de sloten voor een deur. Ze voorkomen dat je huis wordt omgetoverd tot buurthuis waar iedereen naar binnen kan stappen wanneer hij of zij wil. Best handig dus, maar dat hoefde we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Wat wel handig om te weten, is dat we met meer dan 1900 sloten in assortiment, altijd het juiste deurslot hebben voor de klus. En alles tegen een eerlijke prijs.

  • De beste deursloten van merken als NEMEF, AXA en ABUS
  • Voor ieder wat wils met meer dan 1900 deursloten online besteld
  • Bestelling boven 100 euro? Ontgrendel gratis verzending!


Soorten sloten

De deskundige onder ons weet het ongetwijfeld al, maar er zijn ondertussen best wel wat verschillende soorten deursloten. Sloten voor de binnendeur, sloten voor de buitendeur, de voordeur maar ook de schuurdeur of de garagedeur. Lang verhaal kort, bijna elk type deur heeft wel een bijpassend slot. Heel handig natuurlijk, maar dat maakt het zoeken wel iets moeilijker. Daarom hebben we de belangrijkste soorten even kort uitgelicht.


Bijzetsloten

Weet je wat nog beter is als een slot op de deur? Meerdere sloten op de deur! Met 1 slot op de deur is de deur nog gevoelig voor forcering. Met een bijzetslot (een extra slot dus) aan de onderkant van de deur en aan de bovenkant van de deur is dit gevaar verleden tijd en kost het ongure typetjes een stuk meer tijd om binnen te komen, Take that! Een aanrader voor elke buitendeur.


Binnendeursloten

Het zal je niet verassen, maar binnendeursloten zijn sloten die bedoeld zijn voor gebruik binnen een pand. Denk aan sloten voor toiletdeuren, je wil immers we in alle rust kunnen plassen. Maar ook voor kastdeuren, of voor op de deuren van kantoorruimtes zijn deze sloten meer dan geschikt.


Buitendeursloten

Buitensloten zijn ontworpen voor gebruik op de voordeur en de achterdeur. Dit soort deurslot is vaak zwaarder uitgerust tegen inbrekers dan binnendeursloten. Wil je weten hoe veilig het slot is? Kijk dan naar het SKG-keurmerk. Des te meer SKG-sterren, des te langer het duurt om het slot te forceren.


Codesloten

Biep Biep Biep! Codesloten zijn een speciaal soort sloten die je niet ontgrendeld met een sleutel, maar met een zelf bedachte code! Ideaal als je de neiging hebt om wel eens je sleutels te verliezen of er meerdere mensen toegang moeten hebben tot de kamer, dat scheel weer sleutels maken. Codesloten zijn geschikt voor binnendeuren, ze voldoen niet aan de veiligheid standaard voor buitendeuren. Kleine tip, gebruik niet 0000 of je geboortedatum als code, dat is niet heel inbraakveilig. ;)


Elektrische sloten

Elektrische sloten zijn aan één kant beveiligde sloten die met een digitale sleutel worden geopend. Denk aan een pincode, een afstandsbediening, een sleuteltag of zelfs je telefoon. Je hebt dus geen traditionele sleutel meer nodig. Van binnen kan iedereen de deur opendoen zonder de deur van het slot af te halen. Superhandig maar wel iets om rekening mee te houden.


Garagedeursloten

Moet jij eens raden voor welke deur dit type sloten geschikt is. Garagedeursloten hebben een speciaal type deurhendel dat vaak terug te vinden is op … precies, de garagedeur. Dan bedoelen we trouwens wel omhoog bewegende garage deuren. Niet geheel onbelangrijk.


Smalsloten

Is je deur een tikkeltje smaller dan de rest? Met een smalslot is het geen probleem. Smalsloten zijn namelijk speciaal ontworpen voor toepassing op smalle deuren. Ze hebben een relatief kleine doornmaat in vergelijking met normale sloten. Voor de leken, dat houdt in dat ze niet heel diep in de deur gaan.


Knopsloten

Nee knopsloten zijn geen sloten die opengaan met een druk op de knop, dat zou niet heel veilig zijn. Knopsloten zijn sloten met aan beide kanten een deurknop in plaats van een deurkruk. In het midden van de knop zit het sleutelgat om de deur op slot te draaien.


Meerpuntssluitingen

Herinner je het verhaal van de bijzetsloten en de veiligheid van meerdere sluitpunten op de deur? Een meerpuntssluiting sluit op meerdere punten, maar word bediend vanuit één punt. Zo hoef je niet elke keer drie of meer sloten te bedienen als je de deur uitgaat of terugkomt. Echt een lekker handig slot


Meubelsloten

In de meeste gevallen hebben kledingkasten, keukenkastjes en andere meubels geen groot binnendeurslot nodig om de gevaren buiten de deur te houden. Uit onze ervaring komen de kinderen niet met een koevoet of boormachine aanzetten *knipoog*.  Daarom zijn er kleine meubelsloten bedacht met net zo kleine sleuteltjes, ideaal om kleine gevaren te weren.


Oplegsloten

Oke, we hebben de buitendeur en de garagedeur gehad, maar hoe zit het dan met de poortdeur en? Meestal is een oplegslot prima geschikt voor deze eervolle taak. Een oplegslot wordt op de deur bevestigt in plaats van in de deur, daardoor is een oplegslot een stuk makkelijker te plaatsen op een poort. Handig toch?


Schuifdeursloten

Heel leuk al die sloten voor normale deuren. Maar schuifdeuren zijn ook helemaal hip, hoe zit dat dan? Geen zorgen, we zijden het al maar overal is een slot voor, dus een schuifdeurslot vind je bij ons ook gewoon in assortiment! Schuifdeursloten zijn prima geschikt voor binnendeuren, maar ook voor buitendeuren kun je met deze rakkers niet misgaan. Je vindt ze door in de zoekbalk te zoeken op “schuideursloten".


Vragen? Vraag maar raak!

Kan ik nou beter een elektrisch slot of een codeslot bestellen? En welke doornmaat heeft mijn huidige slot? Zit je brein helemaal op slot door vragen die je maar niet beantwoord krijgt? Geen zorgen, onze deurbeslag experts van de helpdesk hebben de sleutel en helpen je vliegensvlug weer op weg. Bereik ze via WhatsApp, mail, of telefoon.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

Onze professionals staan voor u klaar

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00!

Bel 0224 - 212 026,WhatsApp of mail

  1. Prijs  0,00 -  1.000,00
  2. kunststof  0,00 -  1.000,00