Gaas (30)

Gaas is een verzamelnaam voor diverse producten. Artikelen zoals horregaas, ursusgaas en vierkant vlechtwerk vallen hier allemaal onder. Bepaal waar je gaas voor wilt gebruiken en kies het meest geschikte soort hier in de webshop van Gyzs.nl.
Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Gaas kopen

Wil je graag een stuk land afzetten om je schapen bij elkaar te houden? Dan heb je een flink stuk stevig gaas nodig. Of wil je insecten buiten de deur houden, maar wel kunnen ventileren? Ook dan koop je gaas. Natuurlijk gaat het in beide gevallen om twee compleet verschillende producten, toch noemen we het allebei gaas en valt het in onze webshop onder de draadmaterialen. Hierboven hebben we gaas zoals fijnmazig horregaas, geplastificeerd, groen vlechtwerk en ursusgaas.

Weet je niet zo goed welke soort gaas je nodig hebt voor jouw doeleinden? Dan helpen we graag. Onze helpdesk staat klaar met praktisch advies. Stuur een bericht via WhatsApp, of neem contact op via telefoon of e-mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

  • Diverse soorten gaas leverbaar uit voorraad
  • Fijnmazig horregaas, ijzergaas, ursusgaas en meer
  • Van topmerken zoals Betafence


Online gaas bestellen bij Gyzs.nl

Wist je dat we heel handige filters hebben zodat je simpel en snel een overzicht krijgt van het gaas dat je zoekt? Zo kan je bijvoorbeeld bepaalde merken aanklikken, maar ook je budget voor gaas opgeven. Zo vind je snel het gaas dat je zoekt.

Onze soorten gaas

Moet je een afrastering maken, bouw je een dierenverblijf of probeer je ongedierte buiten de deur te houden? Voor iedere toepassing geldt natuurlijk dat je er weer een andere soort gaas nodig hebt. Hieronder hebben we een overzicht met uitleg van onze diverse gaasvoorraad, die altijd op peil is.

Maak een afrastering met tuingaas

Er bestaan verschillende redenen om met tuingaas een afrastering te maken. Misschien wil je dieren op een bepaalde plek houden of wil je duidelijk markeren welke grond van jou is. Bepaalde typen gaas zijn kan je ook gebruiken wanneer je met begroeiing zoals klimop een natuurlijke border wilt vormen. Producten zoals ons vierkante vlechtwerk en Ursusgaas zijn hier zeer geschikt voor.

Gebruik gaas voor een dierenverblijf

De meeste mensen houden hun dieren graag op één plek en voor veel diersoorten maken ze dan een afrastering met gaas. Bijvoorbeeld als je een ren voor je konijnen of kippen maakt. Let er echter wel op dat geplastificeerd gaas vanwege het knaaggedrag niet goed is voor konijnen. Maar als je kippen houdt, is het alom bekende geplastificeerde, groene vlechtwerk wel een prima optie. Sowieso is het handig om te letten op hoe groot de openingen van het gaas zijn, want als deze te groot zijn, ontsnappen je dieren alsnog.

Gaas op rol

Alle gaas bij Gyzs.nl zit netjes op een rol. Dat is niet alleen gemakkelijk bij het vervoeren van het gaas, maar het helpt je ook bij het plaatsen ervan. Zo rol je het gaas gemakkelijk uit en kan je bewaren wat je niet gebruikt zonder dat het teveel ruimte inneemt.

Ontdek ons assortiment

Natuurlijk gaat het assortiment nog veel verder dan alleen maar gaas, maar dat had je wellicht al in de gaten. Bij Gyzs.nl vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende project. Of je nu een serieuze aannemer bent of een fanatieke thuisklusser, we hebben de juiste kwaliteitsproducten op voorraad zodat je snel (weer) aan de slag kan. Misschien heb je nog wel meer nodig dan alleen maar gaas. Daarom wijzen we je graag nog even op een paar andere willekeurige categorieën:


Zijn er nog vragen?

Heb je vragen over het gaas op deze pagina of wil je graag persoonlijk advies? Onze helpdesk helpt je gaas. Ik bedoel graag. Je kan ze bereiken met behulp van WhatsApp, telefoon of e-mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]