Particuliere klanten

  Particuliere klanten

  GYZS richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dus iedereen kan bij ons bestellen met of zonder account overigens. Al raden wij het aan om wel een account aan te maken als je van plan bent vaker bij ons te bestellen. Het bestelproces zal met een account veel korter zijn omdat je bepaalde gegevens simpelweg niet hoeft in te vullen. 

  Wij verwelkomen de zakelijke klanten die bij ons hun gereedschap en verbruiksartikelen bestellen alsmede de handige doe-het-zelvers die op zoek zijn naar kwalitatieve producten om hun klus te klaren.
  De prijzen zijn standaard zeer scherp geprijsd. Iedereen die vaker wilt bestellen of van plan is grotere hoeveelheden af te nemen kan dan rekenen op interessante kortingen

  Klik hier wanneer je een offerte wilt aanvragen.

  Als je een zakelijke klant wilt worden, klik dan hier.

  Jouw beoordeling van dit antwoord

Van GYZS Z'N blog

Blog mee

Heb je veel productkennis en wil je dat graag delen met ons en met andere gebruikers van onze webshop? Meld je dan aan op klantenservice@gyzs.nl. Veel van onze klanten hebben specifieke kennis van bepaalde producten of hebben bepaalde klustips die voor iedereen nuttig kunnen zijn. Wij zullen je hiervoor op een gepaste manier tegemoet komen.

Forum

Heb je een vraag of wil je ergens over meediscussiëren? Ga dan naar ons Forum. Hier kun je al je productvragen stellen waar andere gebruikers en onze experts antwoord op kunnen geven. Vragen over producten of over een bepaalde klus. Een vraag stellen kost niets en levert misschien veel op. Klussen doe je namelijk niet alleen en wij delen graag informatie met je.