Vacatures

  Allround magazijnmedewerker

  |


  Functieomschrijving

  Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek?

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste werknemers die bereid zijn het logistieke proces van GYZS te leren. Van het uitpakken van voorraadleveringen, orderpicken en tot het inpakken voor de klant. Dit doe je allemaal met een gezellig team van jong en oud!

  • Wij zoeken zowel parttime als fulltime medewerkers
  • Rijbewijs is geen must, maar is wel een pluspunt

  Maar, waar dan?
  GYZS is een webshop in gereedschap en ijzerwaren met een focus op hang- en sluitwerk. En ik hoor je al denken.....wat? Het klinkt misschien niet zo sexy maar het is echt een enorme uitdaging. Dat kunnen we je wel beloven. We timmeren (leuk he?) al sinds 2012 aan de weg en er zijn nog genoeg kansen om verder te bouwen.
  Met zijn de laatste jaren gegroeid en hebben daardoor versterking nodig in ons magazijn in Schagen.

  De logistieke afdeling binnen ons bedrijf bestaat uit gemiddeld 10-15 medewerkers. We zorgen dat iedereen wordt opgeleid tot allround magazijnmedewerker. Zo weet je van alle processen uiteindelijk alle ins and outs.

  Werkzaamheden
  Het logistieke team is verantwoordelijk voor de ontvangst van goederen, het samenstellen en orderpicken van orders, en het inpakken en verzendklaar maken van orders. Dit gaat om honderden orders per dag die via diverse manieren verzonden moeten worden. Orders kunnen bijvoorbeeld ook met ons eigen transport bezorgd worden.

  Dit zijn onder andere de werkzaamheden:

  • Inchecken van binnenkomende goederen en sorteren van goederen
  • Samenstellen van (combinatie)orders en bijvullen voorraadlocaties
  • Uitchecken en verzendklaar maken van de diverse orders
  • Retourverwerking en overleg met klantenservice
  • Administratief afhandelen van de goederenstroom
  • Ordenen en netjes houden van het magazijn
  • Overzicht houden en fysiek bijspringen waar nodig

  Werktijden
  Jij werkt dagdiensten tussen 07.00 - 21.00 uur, in overleg met de opdrachtgever plannen jullie samen de 8,uur in.

  Wat bieden wij!

  • Een flexibele functie met veel verschillende werkzaamheden
  • Een marktconform salaris
  • Werken in een klein team met vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Bovenop jouw salaris: reiskostenvergoeding, vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld

  Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

  Maatregelen tegen het coronavirus:
  Bij contact met klanten dragen alle medewerkers een mondkapje. In ons kantoor en magazijn is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Wel vragen we iedereen om zich aan de hygiëne regels te houden om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.


  Ben jij zo iemand of ken je er een? Neem dan asljeblieft contact op met Peter Stam via info@gyzs.nl of 0224-212026.

  Jouw beoordeling van dit artikel

  STAGEPLAATAS MARKETING | COMMUNICATIE | COMMERCIEEL - MBO/HBO

  Wat gaat de student doen?

  GYZS.nl is een webshop. We verkopen gereedschap en ijzerwaren. Klinkt niet sexy natuurlijk...maar dat is het juist wel. Waarom? Omdat we een webshop zijn verkopen we door heel Europa, gebruiken we tientallen tools om onze producten te verkopen op o.a. Bol.com, Beslist.nl, Google Adwords, Google Shopping, Bing, Criteo en tracken/meten we alles wat er op onze pagina gebeurt. We willen dus exact weten wie er op onze websites komen, waar ze vandaan komen, wat ze doen. We meten alles en willen begrijpen hoe we onze conversies kunnen verhogen. We verzamelen dus veel data. En die data moet wel geanalyseerd worden. En na de analyses moeten we soms acties ondernemen om dingen anders te gaan doen. Daarnaast proberen we ook de beste service te geven aan onze klanten. Dat doen we via telefoon, chat en mail. Maken offertes, facturen en helpen onze klanten waar nodig. Je leert dus enorm veel zowel commercieel als op marketing gebied. En we zoeken mensen. Dus je hebt ook uitzicht op een baan!

  Over welke vaardigheden beschikt de student?

  Je moet eager zijn om te leren. Want er is heel veel wat we je kunnen laten doen. Jij moet aangeven wat je graag zou willen leren en wat voor werkzaamheden je leuk vindt of wat je leuk lijkt. We groeien best snel en we hebben heel veel opdrachten die elke dag gedaan moeten worden. Dat kan zijn dat je onderzoekt waarom een bepaalde groep van artikelen niet goed verkoopt tot het schrijven van een blog of omschrijving van een product. Maar het aller belangrijkste is dat je dus open staat om te leren.

  Wat biedt het leerbedrijf de student?

  Wij bieden je een ontzettende leuke stageplaats aan binnen een jong en groeiend team. Het allerbelangrijkste wat je gaat leren bij ons is het denken in 'workflows' en 'processen'. We maken gebruik van veel data uit veel verschillende soorten systemen. En om die data te kunnen gebruiken moet je het ook 'snappen'. Dus de eerste paar weken ben je bezig met het leren begrijpen van de verschillende informatiestromen. Want als je dat goed begrijpt dan leer je het snelst. Je krijgt begeleiding van onze marketeers, verkoopadviseurs en klantenservice medewerkers. Je werkt echt mee in het team om de website en alle facetten daaromheen beter te maken. Er is nog nooit een stagiair bij ons de deur uit gegaan die het niet naar zijn of haar zin heeft gehad. En veel van onze vroegere stagiairs zijn nu vaste medewerkers. Dat zegt ook wel wat.

  Oh...en je krijgt natuurlijk ook een stage vergoeding van €200-300. 

  Jouw beoordeling van dit artikel

Van GYZS Z'N blog

Blog mee

Heb je veel productkennis en wil je dat graag delen met ons en met andere gebruikers van onze webshop? Meld je dan aan op klantenservice@gyzs.nl. Veel van onze klanten hebben specifieke kennis van bepaalde producten of hebben bepaalde klustips die voor iedereen nuttig kunnen zijn. Wij zullen je hiervoor op een gepaste manier tegemoet komen.

Forum

Heb je een vraag of wil je ergens over meediscussiëren? Ga dan naar ons Forum. Hier kun je al je productvragen stellen waar andere gebruikers en onze experts antwoord op kunnen geven. Vragen over producten of over een bepaalde klus. Een vraag stellen kost niets en levert misschien veel op. Klussen doe je namelijk niet alleen en wij delen graag informatie met je.