Contact informatie

  Contact informatie

  Bij GYZS.nl vinden we het normaal dat je als klant graag de mogelijkheid hebt om contact op te nemen met de leverancier. Onze medewerkers begrijpen dat ook en staan je graag te woord.

  Dat kan op de volgende manieren: 

  Per e-mail
  GYZS.nl probeert zo snel als mogelijk op je e-mails te reageren. Binnen onze openingstijden proberen wij inhoudelijk altijd nog dezelfde dag te antwoorden.

  Je kunt de klantenservice per e-mail bereiken via klantenservice@gyzs.nl

  Per telefoon
  Binnen GYZS.nl hebben wij een eigen klantenservice met ervaren medewerkers. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen zij heel veel vragen voor uw beantwoorden. Je kunt onze klantenservice tijdens onze normale openingstijden bereiken.

  Je kunt onze klantenservice per telefoon bereiken via 0224- 212 026.

  Per Chat
  Je kunt ons via alle mogelijke manieren bereiken. Als je snel en eenvoudig even contact wilt zoeken met onze klantenservice dan kun je ons bereiken middels het indrukken van de knop met het chatlogo. De chatservice vindt je aan de rechterkant van je scherm. Hiermee komt je direct in contact met een van de servicemedewerkers van GYZS.nl. Onze klantenservice staat je graag te woord. De chatfunctie is alleen beschikbaar op werkdagen.

  Per WhatsApp

  Je kunt ons ook altijd een WhatsApp bericht sturen op 0224-212026. Onze verkoopadviseurs reageren snel op offerteaanvragen of productvragen. 

  Bedrijfsgegevens
  KvK-nummer 5236 5417
  BTW-nummer NL8504.11.932.B.01
  ABN AMRO 56.72.77.437
  IBAN NL85ABNA0567277437
  BIC ABNANL2A
  Adres kantoor
  GYZS.nl - HBS Online B.V.
  Witte Paal 302A 
  1742 LD SCHAGEN
  Telefoon: 0224 - 212 026
  (Dit is geen fysieke winkellocatie met voorraad)
  Email klantenservice@gyzs.nl
  Let op: bij betalingen via bankoverschrijving gebruikt u niet bovenstaand bankrekeningnummer. Lees hier meer over bankoverschrijving.

  Jouw beoordeling van dit antwoord

Van GYZS Z'N blog

Blog mee

Heb je veel productkennis en wil je dat graag delen met ons en met andere gebruikers van onze webshop? Meld je dan aan op klantenservice@gyzs.nl. Veel van onze klanten hebben specifieke kennis van bepaalde producten of hebben bepaalde klustips die voor iedereen nuttig kunnen zijn. Wij zullen je hiervoor op een gepaste manier tegemoet komen.

Forum

Heb je een vraag of wil je ergens over meediscussiëren? Ga dan naar ons Forum. Hier kun je al je productvragen stellen waar andere gebruikers en onze experts antwoord op kunnen geven. Vragen over producten of over een bepaalde klus. Een vraag stellen kost niets en levert misschien veel op. Klussen doe je namelijk niet alleen en wij delen graag informatie met je.