Garantietermijn

    Garantietermijn

    Op alle gekochte producten bij GYZS.nl heb je minimaal 1 jaar garantie. Daarnaast leveren onze leveranciers hun producten met fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie vind je terug in de gebruiksaanwijzing en/of handleiding van je product.

    Wanneer je product defect raakt na de garantietermijn dan kun je ook rekenen op de service van GYZS.nl. Wij helpen je graag. Daarom zullen wij er alles aan doen om tegen een redelijk tarief je product te laten repareren.

    Jouw beoordeling van dit antwoord

Van GYZS Z'N blog

Blog mee

Heb je veel productkennis en wil je dat graag delen met ons en met andere gebruikers van onze webshop? Meld je dan aan op klantenservice@gyzs.nl. Veel van onze klanten hebben specifieke kennis van bepaalde producten of hebben bepaalde klustips die voor iedereen nuttig kunnen zijn. Wij zullen je hiervoor op een gepaste manier tegemoet komen.

Forum

Heb je een vraag of wil je ergens over meediscussiëren? Ga dan naar ons Forum. Hier kun je al je productvragen stellen waar andere gebruikers en onze experts antwoord op kunnen geven. Vragen over producten of over een bepaalde klus. Een vraag stellen kost niets en levert misschien veel op. Klussen doe je namelijk niet alleen en wij delen graag informatie met je.