Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  1. Offerte aanvragen?

  Bij GYZS.nl kun je een offerte aanvragen van de producten die je in je winkelwagen hebt geplaatst. Ook kun je een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar klantenservice@gyzs.nl.
  Het kan ook zin hebben om je aan te melden als zakelijke klant zodat we je bij je volgende bestellingen standaard korting kunnen geven.
  Om een offerte aan te kunnen vragen, vragen we je wel om een account aan te maken als je die nog niet hebt. Dan kunnen we de offertes namelijk koppelen aan je account.
  We streven ernaar om je offerteaanvraag binnen 24 uur te behandelen.

  2. Ben je al een zakelijke klant?

  Wil je ook offertes aanvragen en ben je nog geen zakelijke klant? Klik dan hier voor de voorwaarden om een zakelijke klant van GYZS.nl te worden.

  Jouw beoordeling van dit antwoord

Van GYZS Z'N blog

Blog mee

Heb je veel productkennis en wil je dat graag delen met ons en met andere gebruikers van onze webshop? Meld je dan aan op klantenservice@gyzs.nl. Veel van onze klanten hebben specifieke kennis van bepaalde producten of hebben bepaalde klustips die voor iedereen nuttig kunnen zijn. Wij zullen je hiervoor op een gepaste manier tegemoet komen.

Forum

Heb je een vraag of wil je ergens over meediscussiëren? Ga dan naar ons Forum. Hier kun je al je productvragen stellen waar andere gebruikers en onze experts antwoord op kunnen geven. Vragen over producten of over een bepaalde klus. Een vraag stellen kost niets en levert misschien veel op. Klussen doe je namelijk niet alleen en wij delen graag informatie met je.