Retouren

  Bedenktijd van 14 dagen

  Als consument geldt voor je bestelling bij GYZS.nl een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn kun je je producten aanmelden tot het retourneren. Je kunt hier het onderstaande aanmeldformulier voor gebruiken, maar per mail of telefonisch mag natuurlijk ook. Na het aanmelden heb je nogmaals een periode van 14 dagen voor het daadwerkelijk retourneren. Contacten kan snel en eenvoudig via klantenservice@gyzs.nl of 0224-212026.

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Uitzonderingen / bedenktijd

  Een aantal producten kun je niet ruilen of retourneren:

  • Producten die overeenkomstig aan je wensen/specificaties zijn aangepast of verzaagd. (bijv. Duco ventilatieroosters, lengtes trapstrip of aluminium profielen)
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  • Audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de zegeling is verbroken
  • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben
  • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden.

  Wanneer je zeker wilt weten of je een product kunt ruilen, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@gyzs.nl of 0224-212026.

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Terugsturen order / Retourlabel

  Wanneer u een product wilt retourneren dan vragen wij u het volgende te doen:

  1. U meldt bij klantenservice@gyzs.nl dat u een product wilt retourneren. 
    
  2. U kunt hier het retourformulier downloaden. Dit formulier moet u altijd bijvoegen bij de retourzending. Wanneer het retourformulier ontbreekt dan wordt het zeer moeilijk voor ons om uw retourorder goed te verwerken.
    
  3. Printen van het retourlabel:

   Weegt uw pakket minder dan 30kg en/of is deze korter dan 170cm?
   Dan kunt u via www.gyzs.nl/retouren een retourlabel aanmaken en uitprinten. 
   Bij standaardpakketten zullen wij slechts éénmalig € 6.75 incl. BTW verrekenen bij de terugbetaling als dat van toepassing is. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij uw retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij de betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de producten terugstorten op uw rekening. 

   Weegt uw pakket zwaarder dan 30kg en/of is deze langer dan 170cm?
   Neem contact op met klantenservice@gyzs.nl of 0224-212026 om een ophaalafspraak in te plannen via Transmission. Dit zijn afwijkende pakketten en deze kunnen niet met PostNL of DHL vervoerd worden. Afwijkende pakketten worden  met een grotere vrachtwagen opgehaald. Bij deze pakketten zullen wij slechts éénmalig € 14.50 incl. BTW verrekenen. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij uw retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij de betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de producten terugstorten op uw rekening.

  4. U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakket en betaalt zelf de kosten voor het retour zenden. Wanneer GYZS u een verkeerd of defect product heeft gestuurd of wanneer GYZS op een andere manier een fout heeft gemaakt dan zijn de kosten voor het retourneren voor GYZS. We maken het terugsturen wel makkelijker voor u.
   U kunt zelf eenvoudig een retourlabel aanmaken en printen via www.gyzs.nl/retouren. U maakt dan een retourlabel aan voor het volgende retouradres: GYZS.nl RETOUR - Kerkeplaat 11 - 3313 LC - Dordrecht. 

   Let op: de verzendkosten van de retourzending worden verrekend bij het crediteren van je order. Afhankelijk van de reden van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten terugstorten op je rekening.

  5. Gemiddeld duurt het 7-10 werkdagen voordat retourpakketten afgeleverd worden bij GYZS.nl

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Kosten Retour

  Wie betaalt de kosten voor het retour zenden? 

  U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakket en betaalt zelf de kosten voor het retour zenden. Wanneer GYZS u een verkeerd of defect product heeft gestuurd of wanneer GYZS op een andere manier een fout heeft gemaakt dan zijn de kosten voor het retourneren voor GYZS. We maken het terugsturen wel makkelijker voor u.


  U kunt zelf eenvoudig een retourlabel aanmaken en printen via www.gyzs.nl/retouren. U maakt dan een retourlabel aan voor het volgende retouradres: GYZS.nl RETOUR - Kerkeplaat 11 - 3313 LC - Dordrecht. 

  • Weegt uw pakket minder dan 30kg en is deze korter dan 170cm?
   Dan kunt u via www.gyzs.nl/retouren een retourlabel aanmaken en uitprinten. 
   Bij standaardpakketten zullen wij slechts eenmalig € 6.75 incl. BTW verrekenen bij de rugbetaling als dat van toepassing is. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij uw retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij de betaling binnen 30 dagen terugstorten op uw rekening. 

   Weegt uw pakket zwaarder dan 30kg en is deze langer dan 170cm?
   Neem contact op met klantenservice@gyzs.nl of 0224-212026 om een ophaalafspraak in te plannen via Transmission. Dit zijn afwijkende pakketten en deze kunnen niet met PostNL of DHL vervoerd worden. Afwijkende pakketten worden  met een grotere vrachtwagen opgehaald. Bij deze pakketten zullen wij slechts eenmalig € 14.50 incl. BTW verrekenen. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij uw retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij de betaling binnen 30 dagen terugstorten op uw rekening.

  Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij GYZS aankomen of beschadigd aankomen dan bent u, als afzender van het pakket, aansprakelijk. 

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Retourformulier

  Je kunt hier jouw retourformulier downloaden.

  Let op: je moet altijd je retourzending aanmelden bij onze klantenservice (klantenservice@gyzs.nl). Retourzendingen die niet zijn aangemeld worden niet direct behandeld.
  Gemiddeld duurt het 7-10 werkdagen voordat retourpakketten afgeleverd worden bij GYZS.nl 

  Jouw beoordeling van dit artikel

Van GYZS Z'N blog

Blog mee

Heb je veel productkennis en wil je dat graag delen met ons en met andere gebruikers van onze webshop? Meld je dan aan op klantenservice@gyzs.nl. Veel van onze klanten hebben specifieke kennis van bepaalde producten of hebben bepaalde klustips die voor iedereen nuttig kunnen zijn. Wij zullen je hiervoor op een gepaste manier tegemoet komen.

Forum

Heb je een vraag of wil je ergens over meediscussiëren? Ga dan naar ons Forum. Hier kun je al je productvragen stellen waar andere gebruikers en onze experts antwoord op kunnen geven. Vragen over producten of over een bepaalde klus. Een vraag stellen kost niets en levert misschien veel op. Klussen doe je namelijk niet alleen en wij delen graag informatie met je.