Enkele ladder (20)

De enkele ladder is de klassieker onder de ladders en blinkt uit in eenvoud. Door hem schuin neer te zetten ga je hier eenvoudig mee het dak op. Bekijk ons grote aanbod enkele ladders hieronder.
Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Enkele ladder kopen

Een enkele ladder is echt handig. Of je nu de gluurbuur wilt uithangen, het dak van je garage op moet om bladeren te verwijderen of  je gaat je kozijnen van een nieuwe lik verf voorzien. Met iets simpels als een enkele ladder gaat dit allemaal even wat makkelijker.

Wil je graag naar de volgende stap omhoog, maar zit je met een vraag? Voor al je vragen kan je gerust terecht bij onze helpdesk via telefoon, of klim in de pen en stuur een bericht via WhatsApp of mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

  • Makkelijk in gebruik én om op te bergen
  • Multi-inzetbaar, voor zowel zakelijke als particuliere klant
  • Snel besteld, snel in huis

Onze enkele ladders

Bij enkele ladders heb je 2 versies: je hebt de uitgebogen en de rechte enkele ladder. Beide types zijn licht gewicht en dus makkelijk te tillen. De uitgebogen ladder bied wat meer stabiliteit dan de rechte, omdat de poten wijder uit elkaar staan. De meeste enkele ladders zijn gemaakt van aluminimum, maar voor wie het ouderwets wil houden bieden we ook houten enkele ladders.
                    

Stabiliteitsbalken, muurafhouders en trapvoeten

Stabiliteitsbalken bieden extra veiligheid. Dit zijn ladder accessoires die je onderaan de ladder zet en zorgen voor een groter oppervlak met bovendien meer grip. We noemen stabiliteitsbalken ook wel trapvoeten. Ook zijn er eindkappen die je bovenaan de ladder plaatst. Deze zorgen voor een stabielere plaatsing van de enkele ladder tegen de wand of muur aan. Bovendien loop je dan minder kans op schade, aan zowel de ladder zelf als de plek waar je hem tegen aan zet. Deze eindkappen noemen we ook wel muurafhouders.

Veelgestelde vragen over enkele ladders

Ga jij er al met de enkele ladder op uit of heb je nog vragen? Hieronder geven we antwoord op de meestgestelde vragen omtrent dit type klimmateriaal. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Wat is de werkhoogte van een enkele ladder?

De werkhoogte bepaal je zo: de stahoogte van je enkele ladder plus 2 meter. Bijvoorbeeld: als de stahoogte van je ladder maximaal 7,25 meter is, is de maximale werkhoogte dus 9,25 meter.

Hoe moet ik mijn ladder opstellen?

Zorg ervoor dat de enkele ladder niet op een zachte of ongelijke ondergrond staat, dat vergroot namelijk de kans de kans dat je wegglijdt of valt. Zet hem in een hoek van 75 graden.

Hoe plaats ik mijn enkele ladder in de goede hoek?

Zet je tenen tegen de onderkant van de ladder en strek vervolgens je armen recht vooruit. Kan je de enkele ladder zo precies vastpakken? Dan staat ie goed. Als dat niet het geval is, moet je de hoek aanpassen totdat je hem wel zo kan vastpakken.

Over Gyzs.nl

Krijg je al jeuk in je klushanden van al die mooie, enkele ladders? Nou, wij ook! Als je in de weer gaat met een enkele ladder, heb je vast nog meer nodig. Bij Gyzs.nl koop je van purschuim tot bijenbekjes en alles daar tussenin.                                                                                                                                                                     

Wist je dat we nog meer klimmaterialen verkopen naast enkele ladders? Neem maar eens een kijkje:


Heb je nog vragen?

Word je een beetje duizelig van al deze informatie en heb je nog vragen? Stel ze maar aan ons. Voor al je vragen betreffende enkele ladders en al onze andere producten kan je gerust terecht bij onze helpdesk via WhatsApp, telefoon of via de mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]