Opsteekladder (6)

Met de opsteekladder, ook wel uitschuifbare ladder genoemd, is geen klus te hoog gelegen. Van opsteekladders voor particulieren tot professionals. Ons aanbod vind je hieronder.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Opsteekladder kopen

Ben je van plan om een opsteekladder te kopen, maar weet je niet waar je op moet letten? Maak je geen zorgen. We hebben de belangrijkste dingen waar je op moet letten voor je op een rijtje gezet:

  • Kijk goed naar de maximale werkhoogte van de opsteekladder. Met een ladder die te kort is kan je de klus niet klaren.
  • Kijk naar de opberglengte. Je moet je nieuwe speeltje namelijk wel ergens kwijt kunnen.
  • Kijk waar je de ladder voor gaat gebruiken. Ga je hem in de professionele- of particuliere sfeer gebruiken?Aluminium opsteekladder

De meeste opsteekladders in ons assortiment zijn gemaakt van Aluminium. Aluminium is lekker licht en supersterk. Kortom, het ideale materiaal voor een kwaliteit ladder. De dagen dat je een houten ladder uit de schuur moest slepen zijn nu toch echt wel verleden tijd.

Professionele opsteekladder

Ga je de opsteekladder in de professionele sfeer gebruiken? Dan raden we aan op er een aan te schaffen die geschikt is voor professioneel gebruik. Deze ladders zijn extra stevig gebouwd waardoor ze langer mee gaan en voldoen aan de strengere ARBO eisen. Ook zijn de sporten anders gepositioneerd waardoor de professionele ladder comfortabeler werkt bij langer gebruik.

De Altrex opsteekladder

Heb je al een blik geworpen in ons assortiment ladders? Dan heb je ongetwijfeld het merk Altrex voorbij zien komen. De opsteekladders van Altrex zijn echte toppers. Ze zijn licht, sterk, veilig en met een beetje liefde gaan ze super lang mee. De ladders komen dan ook niet voor niets met een garantie van minimaal 5 jaar.

Altrex nevada

Een professionele opsteekladder die wel een opsteker verdient is de Altrex Nevada 2delige opsteekladder. De ladder heeft een kokerprofiel met ergogrip voor meer grip en de extra hoge sporten bieden optimale steun aan je scheenbeen. Dit maakt het de meest comfortabel ladder voor professionals. Door de uitgebogen bomen sta je stevig en stabiel waardoor je veilig kan werken bij elke klus.
Altrex nevada 2delige opsteekladder


Veilig werken met een opsteekladder

Wil je voorkomen dat je nieuwe ladder ook je stairway to heaven wordt? Zorg dan dat je op een veilige manier aan het klussen gaat. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet:

  • Zorg dat de delen van je opsteekladder minsten drie sporten (treden) overlap hebben.
  • Plaats de ladder op een vlakke, vaste ondergrond
  • Plaats de ladder in een hoek van 65- tot 75 graden
  • Sta niet hoger dan de 4de sport van boven
  • Gebruik een ladder nooit met twee personen


Over ons?

Bij Gyzs zijn we elke dag hard aan het werk om je een compleet assortiment aan te bieden in alles wat met (af)bouw te maken heeft. Zo hebben we naast een breed assortiment aan klimmaterialen nog veel meer producten om je bij te kunnen staan in elke klus. Neem bijvoorbeeld eens kijkje in de volgende categorieën.


Persoonlijk advies

Ben je het zoeken helemaal zat en kan je wel een helpende hand gebruiken? Neem dan een keer contact op met onze helpdesk. Dan helpen onze toppers je vliegensvlug weer op weg. Je bereikt ze via WhatsApp, mail of telefoon.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]