Huishoudtrap (14)

Een huishoudtrap is de ideale trap voor in huis, voor dagelijks gebruik én tijdens het klussen. Bij GYZS kies je uit verschillende huishoudtrappen van bekende merken zoals Altrex en Kelfort. Neem een kijkje hieronder in ons assortiment!

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Huishoudtrap kopen

Iedereen heeft wel eens een huishoudtrap nodig. Bijvoorbeeld als je de muren moet verven en je kan net niet bij dat ene hoekje. Of je wilt een lijst ophangen, alleen kom je zonder verhoging niet hoog genoeg. Naast dat een huishoudtrap handig is, biedt hij extra veiligheid. Heb je niet veel ruimte om een huishoudtrap op te bergen? Geen zorgen, onze huishoud trappen zijn opvouwbaar en nemen dus weinig ruimte in.

Is een dit soort trap toch niet helemaal wat je zoekt? We hebben ook andere trappen, bijvoorbeeld magazijntrappen. En heb je een vraag over de bovenstaande huishoudtrappen of wil je misschien advies? Je kan ons altijd bereiken via onze helpdesk. Stuur ze een mail of bel ze via onderstaande gegevens.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

Ons assortiment huishoudtrappen

We hebben een brede keuze aan huishoudtrappen. Er zijn verschillende types, van verschillende merken en van verschillende hoogtes. Zo vind je bij ons ook topmerken als Altrex en Kelfort.

Altrex huishoudtrappen

Een van deze merken is Altrex. Altrex maakt vooral trappen, steigers en ladders. Ook hebben we trapvoeten van Altrex. Dit merk staat bekend als zeer betrouwbaar. Een Altrex huishoudtrap gaat lang mee en is dan ook een echte, duurzame aanrader.

Kelfort huishoudtrap

Ook Kelfort heeft huishoudtrappen. Kelfort is een begrip in de bouwwereld omdat het een scala aan producten maakt, en met een Kelfort huishoudtrap kies je voor dezelfde kwaliteit die je bent gewend van dit merk.

Onze nieuwste huishoudtrappen

Het team van GYZS zoekt altijd naar de nieuwste producten voor de beste prijs. Wat betreft huishoudtrappen is dat niet anders. Momenteel zijn de onderstaande 3 producten de laatste toevoegingen aan deze categorie. Misschien wat voor jou?


Altrex Lima Huishoudtrap - Aluminium - 4 treden - max. werkhoogte 2.80 m. - 508604
Altrex Lima Huishoudtrap - Aluminium - 5 treden - max. werkhoogte 3.80 m. - 508605
Altrex huishoudtrap - Lima - max. werkhoogte 3,25 m - 1 x 6 treden


Wie is GYZS?

Gyzs.nl is dé online bouwmarkt die momenteel meer dan 100.000 producten levert aan de technische professional. Dus niet alleen maar huishoudtrappen. Het is ons streven om onze klanten, zowel de technische professional als de serieuze doe-het-zelver, een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Zo kan je voor iedere klus terecht bij GYZS!

Heb je naast een huishoudtrap nog meer spullen nodig voor je project? Dan kan je bij GYZS helemaal los. Zo bieden we alle benodigde producten voor de meest uiteenlopende projecten. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze andere klimmaterialen:


Heb je nog vragen?

Heb je toch nog twijfels en wil je eigenlijk eerst navraag doen voordat je een huishoudtrap bij ons koopt? Onze helpdesk staat te trappelen om je te helpen. Je neemt contact met ons op via Whatsapp. Bel of mail je liever? Geen probleem: we zijn ook via die kanalen bereikbaar!

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]