ABB Haf At Gyzs.nl


ABB-wetenschappers en -technologen innoveren voortdurend een uitgebreid assortiment producten, systemen en diensten die de energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en productiviteit van onze industriële, nuts- en infrastructuurklanten verhogen."ABB Haf of Hafonorm" is een onderdeel van "ABB", dat zich focust op elektronica. Denk aan en Schakelmateriaal.

ABB's elektrificatiebedrijf biedt een breed scala aan producten, digitale oplossingen en diensten, van onderstation tot stopcontact, voor veilige, slimme en duurzame elektrificatie. Aanbod omvat digitale en aangesloten innovaties voor laag- en middenspanning. 

Duurzaamheidoverwegingen en -principes zijn ingebed in ABB's gehele waardeketen - van hoe zij energie-efficiënte producten ontwikkelen en produceren, en van de inkoop van materialen tot de recycling van afgedankte producten en afvalverwerking.
ABB creërd waarde door productie en levering van energie-efficiënte stroom- en automatiseringsproducten, -systemen en -oplossingen aan haar klanten in nutsbedrijven, industrie, infrastructuur en transport, waardoor hun activiteiten energie-efficiënter worden en hun milieu-impact wordt verminderd. Robuuste risicobeheerprocessen, die betrekking hebben op gezondheid en veiligheid, en sociale, milieu- en veiligheidseffecten, zakelijke prestaties en veerkracht versterken.

  1. Per stuk
    € 4,82 excl.
    € 5,83 Incl. BTW
    Loading..

    stuk

Toon filter

Rooster Lijst

64