Fischer At Gyzs.nl


Van een Zwabische werkplaats tot een internationaal actieve middelgrote onderneming. Zo kan men de ontwikkeling van de Fischer Group of Companies beschrijven sinds de oprichting 70 jaar geleden. Het karakteristieke kenmerk van het bedrijf is de kracht van innovaties, die herhaaldelijk niet alleen heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook tot het openen van nieuwe bedrijfsgebieden. 
Fischer biedt een breed scala aan bevestigingsoplossingen binnen het chemische, staal- en kunststofsegment. Ze bieden een breed scala aan toepassingen met standaardproducten, project gerelateerde oplossingen en aangepaste speciale ontwikkelingen. Daarachter ligt de knowhow en ervaring van meer dan 60 jaar in ankertechniek, waar je op kan bouwen. 

Fischer pluggen en bevestigingen

Fischer bied tde juiste oplossing voor elke toepassing: een universele plug voor elke wand, of juiste een speciale voor zeer lastige omstandigheden.
Welke plug is geschikt voor mijn toepassing of ondergrond? Heeft u ooit met deze vraag te maken gehad en wist u niet welk product u moest kiezen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe spiegel niet direct van de wand komt? Vraag het onze adviseurs. Op Gyzs.nl hebben we een enorm assortiment aan Fischer producten. Er zijn op Gyzs veel verschillende soorten Fischer pluggen te koop voor verschillende doeleinden.

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 20