About Us
 

welkom bij gyzs.

de professional in gereedschap & ijzerwaren

Gyzs stelt zich graag voor

Als ervaren ondernemers wisten we dat het bij een webshop niet alleen maar draait om een lage prijs, maar dat u het ook belangrijk vindt dat onze producten makkelijk vindbaar zijn, dat u het fijn vind dat u uit een compleet assortiment kunt kiezen en dat uw leverancier met u meedenkt en zich verdiept in uw

branche door u te helpen bij het maken van de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment. En dat we natuurlijk begrijpen dat u het liefst de producten de volgende dag al in huis heeft, dat is voor ons vanzelfsprekend. Dat noemen wij nou service.

bedrijfsgegevens
KvK-nummer

5236 5417

BTW-nummer

NL8504.11.932.B.01

ABN AMRO

56.72.77.437

IBAN

NL85ABNA0567277437

BIC

ABNANL2A

Let op: bij betalingen via bankoverschrijving gebruikt u niet bovenstaand bankrekeningnummer.

Lees hier meer over bankoverschrijving.

About Us Avatar

neem contact op

GYZS.nl
Witte Paal 302A
1742LD Schagen
Telefoon: 0224 - 212 026
Email: klantenservice@gyzs.nl
 
Op onze klantenservice pagina vindt u informatie over het retourneren van producten. Voor het retourneren van artikelen gebruikt u het retourformulier.
 

Blog mee

Heb je veel productkennis en wil je dat graag delen met ons en met andere gebruikers van onze webshop? Meld je dan aan op klantenservice@gyzs.nl. Veel van onze klanten hebben specifieke kennis van bepaalde producten of hebben bepaalde klustips die voor iedereen nuttig kunnen zijn. Wij zullen je hiervoor op een gepaste manier tegemoet komen.

Forum

Heb je een vraag of wil je ergens over meediscussiëren? Ga dan naar ons Forum. Hier kun je al je productvragen stellen waar andere gebruikers en onze experts antwoord op kunnen geven. Vragen over producten of over een bepaalde klus. Een vraag stellen kost niets en levert misschien veel op. Klussen doe je namelijk niet alleen en wij delen graag informatie met je.