Showroom GYZS.nl

Kom langs in onze showroom in Schagen

Maak kennis met ons assortiment

Tegenwoordig is het kopen van allerlei producten online makkelijker dan ooit. Een groot nadeel hiervan is dat u het product niet kan zien en voelen. Deurbeslag komt hier vooral te kort. Elke dag kijkt u naar uw deurbeslag of heeft u het in uw hand als u de deur opent of dicht doet. Het is iets heel persoonlijks. Ons assortiment deurbeslag is er in alle soorten materialen en finishes. Het zijn deze verschillen die u alleen in het echt kunt ervaren.

Showroom

De showroom

Daarom presenteren wij een collectie van onze website in onze showroom in Schagen. Onze showroom is ter ondersteuning van onze webshop. De showroom van GYZS.nl is een gecombineerde showroom bij Partners at Home in Schagen. Dit is een winkelconcept waar u naast ons deurbeslag ook uw verf, behang, vloeren en raamdecoratie kunt kopen. Voor u als consument is het heerlijk sfeerproeven in dit totaalconcept, waarbij onze focus op deurbeslag ligt.

Gaat u uw woning verbouwen, uw interieur renoveren, een woning kopen of laat u een huis bouwen? Dan is Partners at Home het juiste adres voor u. Met een groot assortiment die varieert van verf en behang tot vloeren en deuren kunt u uw interieur compleet maken. Daarnaast lopen er vakmannen rond die écht verstand hebben van klussen en goede producten! Dus voor professioneel advies op maat is een bezoek brengen aan Partners at Home in Schagen het beste idee dat u kunt hebben.

Showroom

Onze merken

Wij bieden een uitgebreide collectie aan kwaliteits deuren en deurbeslag in onze showroom, waaronder de Mi Satori deurbeslag collectie. Deze collectie van Artitec Wallebroek is gebaseerd verschillende bouwstijlen uit de 20e eeuw zien. Moderne bouwstijlen zoals het Bauhaus laten zien dat een strak, eenvoudig en functioneel ontwerp prachtig kan zijn dankzij zijn simpelheid.

Ook is onze showroom voorzien van Intersteel deurbeslag. Het merk beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegante designs. Dit is terug te zien in de collecties Intersteel Living en Intersteel Essentials. Deurbeslag van Intersteel past door de moderne en elegante designs uitstekend bij uw interieur.

Naast deurbeslag hebben wij ook deuren in onze showroom. De stijlvolle deuren van Bod’or geven een verbluffende en minimalistische uitstraling aan uw interieur. De deuren van Bod’or zijn zo uniek door de combinatie van de afwerking, technologie en ontwerp.

Deuren van Austria Deuren bieden een strak en tijdloos uiterlijk aan uw interieur. Zo biedt Austria Deuren industriële, luxe en moderne deuren tegen een scherpe prijs.

Austria deuren
Bodor deuren
Artitec Wallebroek
Intersteel
Showroom Showroom
Onze technische professionals helpen met advies op maat

Advies op maat! Dat is belangrijk in ons vakgebied. Zeker als het om deuren en deurbeslag gaat. Met uw wensen en uw verhaal kunnen wij ons goed inleven en maken wij een voorselectie van artikelen die daarop aansluiten. Onze technische professionals zullen dus voornamelijk naar u luisteren en veel vragen stellen voordat we überhaupt gaan praten over de verschillende opties.

ShowroomShowroom
Offertes

Iedereen is welkom, van aannemer tot consument. Bij de showroom is ook ons kantoor gevestigd. Een uitgebreide inventarisatie en projectbespreking kunnen we goed combineren met een bezoek aan onze showroom. Dit doen wij regelmatig in samenwerking met architecten en aannemers, waardoor wij precies weten wat uw behoeftes zijn. In overleg met u ontvangen we uw klant graag in onze showroom. Wij ontzorgen u en uw klant zodat de juiste deur en het juiste beslag geïnstalleerd kan worden op locatie. Daarnaast kunt u als zakelijke klant uiteraard bestellen tegen korting.

Interessant voor u? Neem dan contact op met onze verkoopspecialisten via 0224-212026. Of kom gerust een keer langs tijdens onze openingstijden. De koffie staat letterlijk klaar voor u!

Route & locatie
Showroom Map
GYZS Showroom

U vindt onze showroom in Schagen, zo'n 20km ten noorden van Alkmaar.

Ons adres:

Witte Paal 300

1742 LD Schagen

Route & locatie
Heeft u nog vragen?

Bij ons werken technische professionals,

zoals Peter, die je verder helpen! Dat kan

telefonisch 0224-212026, per email of

stuur ons een bericht via de online chat!

of ga naar de Klantenservice pagina

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Onze showroom:

Product experts op locatie

Tips & adviezen

Ontdek ons assortiment

Ontdek onze kwaliteit