Duco ventilatieroosters (5048)

De Duco ventilatieroosters behoren tot een van de beste van Europa. Het Belgische bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese speler en trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie. Voor het regelen van het binnenklimaat en de luchtaanvoer zijn de Duco ventilatieroosters uitstekend geschikt.

Duco ventilatieroosters kopen

Onderaan de pagina hebben wij elk Duco ventilatierooster nog op een rij gezet. Mocht u er niet uitkomen dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Indien u het product voor 16.30 besteld en het product op voorraad is verzenden we het dezelfde dag nog.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 158

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 158

Welke soorten Duco ventilatieroosters zijn er?

Er zijn veel verschillende Duco ventilatieroosters, daarom hebben wij ze even op een rijtje gezet. De ‘ZR’ in de naam betekent dat het rooster zelfregelend is. Dit houdt in dat bij harde windstoten het rooster zich automatisch sluit en dus het grootste deel van de wind tegen houdt. Dit is vooral handig wanneer de plek van uw bedrijfspand of huis veel last heeft van de wind.
Ook verschilt de glasaftrek bij elk ventilatierooster. De glasaftrek bij de DucoFlat 12 is bijvoorbeeld 80 millimeter. Dit wil zeggen dat het ventilatierooster 8 centimeter boven op het glas komt. Dus als uw kozijn 1 meter is, dan moet u 92 centimeter aan glas bestellen.

 DucoFit 50 ‘ZR’

DucoFit 50 ‘ZR’

Dit type ventilatierooster is specifiek ontwikkeld voor de ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing. De compacte kalfplaatsing wil zeggen dat het ventilatierooster van binnenuit in de dagopening van het kozijn gemonteerd wordt. De dagopening is de breedte en hoogte van het kozijn. Na bevestiging van dit ventilatierooster zijn de schroeven ‘onzichtbaar’. Een ander voordeel is dat deze heel makkelijk gereinigd kan worden.

DucoFlat 12 ZR

DucoFlat 12 ZR

De DucoFlat 12 is speciaal ontwikkeld voor de toepassing in schuivende en vaste delen van een schuifraam of schuifdeur. Dit ventilatierooster is geschikt voor glas van 30, 34 en 38 millimeter. De glasaftrek bij dit rooster is 80 millimeter. Let er wel op dat de DucoFlat 12 enkel geschikt is voor schuifpuien in laagbouw tot 15 meter.

DucoKlep 15 ZR

DucoKlep 15 ZR

Het grootste voordeel van de DucoKlep 15 is dat deze bij elke glasdikte toepasbaar is tot 48 millimeter. De DucoKlep 15 is vooral geschikt voor de vaste delen van een schuifraam. Ook heeft dit ventilatierooster een aanzienlijke luchtdoorlaat, hierdoor bent u er zeker van dat er genoeg lucht binnen komt.

DucoLine ZR

DucoLine ZR

De DucoLine is toepasbaar bij elke glasdikte tot 46 millimeter. Door de keuze van de hendel bepaalt u zelf de ventilatiecapaciteit, hierdoor heeft dit ventilatierooster een uitstekende thermische werking.

DucoTon 10 ZR

DucoTon 10 ZR

Dit type ventilatierooster bestaat al sinds 1992 en wordt sindsdien nog steeds in alle tevredenheid in veel projecten gehanteerd. De DucoTon 10 is toepasbaar bij elke glasdikte tot 36 millimeter. De glasaftrek is 80 millimeter en het rooster heeft een uitstekende thermische werking.

DucoTop 50 ZR

DucoTop 50 ZR

De DucoTop 50 kan snel en eenvoudig achter het buitenspouwblad aangebracht worden. Dit zorgt ervoor dat het van buitenaf ‘onzichtbaar’ is. Het buitenspouwblad is bij een spouwmuur de buitenmuur.

DucoTon 18

DucoTon 18

De DucoTon 18 heeft een grote luchtdoorlaat en is in het bijzonder geschikt voor renovatieprojecten. De hoogte van het rooster zorgt er namelijk voor dat het grotere openingen kan vullen. Ook heeft dit rooster een uitstekende thermische werking.

Glaxmax ZR

Glaxmax ZR

Het type Glaxmax is een geluiddempend ventilatierooster en is geschikt voor hoogbouw tot wel 40 meter. Het ventilatierooster heeft een glasaftrek van 80 millimeter. Door het dempingmateriaal worden allergieën voor onder andere pollen voorkomen.

 DucoSmart 60

DucoSmart 60

De DucoSmart 60 is een compact klepventilatierooster met een minimale glasaftrek. De glasaftrek bij dit ventilatierooster is enkel 60 millimeter. Ondanks de minimale glasaftrek heeft het rooster een aanzienlijke luchtdoorlaat.

Waarom is ventilatie zo belangrijk?

Het ventileren van een binnenklimaat is zeer belangrijk. Door uitstoot van Co2 en afgifte van vocht wordt het binnenklimaat sterk verontreinigd. Door het vervangen van de binnenlucht met frisse, schone buitenlucht zal de lucht binnen gezond blijven.