Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Staaldraadborstels bij GYZS.nl (23)

Verricht u reinigingswerkzaamheden? Dan is een staaldraadborstel een aanrader. Op GYZS.nl vindt u de beste staaldraadborstels van topmerken. Wij hebben staaldraadborstels van diverse uitvoeringen zoals messing draad, RVS draad en staaldraad.

Reinigingswerkzaamheden verrichten met de staaldraadborstel

Met de staaldraadborstel kunt u zwaar vervuilde oppervlakten schoonmaken, maar de borstel is ook geschikt voor polijsten en ontbramen. Er zijn diverse staaldraadborstels waaronder borstelschijven, kopborstels en pijpborstels bij ons verkrijgbaar. U kunt een staaldraadborstel kiezen aan de hand van het werk dat u gaat verrichten. Wij kunnen u altijd advies geven, onze deskundige klantenservice staat u graag te woord.Verricht u reinigingswerkzaamheden? Dan is een staaldraadborstel een aanrader. Op GYZS.nl vindt u de beste staaldraadborstels van topmerken. Wij hebben staaldraadborstels van diverse uitvoeringen zoals messing draad, RVS draad en staaldraad.

Reinigingswerkzaamheden verrichten met de staaldraadborstel

Met de staaldraadborstel kunt u zwaar vervuilde oppervlakten schoonmaken, maar de borstel is ook geschikt voor polijsten en ontbramen. Er zijn diverse staaldraadborstels waaronder borstelschijven, kopborstels en pijpborstels bij ons verkrijgbaar. U kunt een staaldraadborstel kiezen aan de hand van het werk dat u gaat verrichten. Wij kunnen u altijd advies geven, onze deskundige klantenservice staat u graag te woord. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Staaldraadborstels