Dictator

Het merk Dictator

Als het met deuren te maken heeft dan maakt Dictator het. Dit is misschien een beetje overdreven maar toch heeft deze fabrikant een ruim assortiment en hebben al vele Nederlanders een deuropvanger aan de buitendeur van dit merk. Het steeds openwaaien of dichtklappen van een deur is vervelend, zeker als je de deur open wilt laten staan. Dictator heeft daar verschillende oplossingen voor gevonden.

Ons assortiment

In ons assortiment kun je dan ook de deurvastzetter van dit merk vinden. Met je voeten kun je de deur makkelijk vergrendelen en vastzetten. Verder is het ook mogelijk om een deuropeningsbegrenzer te gebruiken van Dictator. Zoek je een goede deuropvanger dan zou je van de Dictator 1000 gebruik kunnen maken.

Dit is een model wat veel verkocht wordt en wat ervoor zorgt dat de deur rustig en geruisloos opgevangen wordt. Het mooie aan deze deuropvanger is ook nog eens dat deze goedkoop is en dat je zelf kunt regelen met welke snelheid de deur gesloten wordt.

Dictator type 1000 zink haak 1011 292 x 300
Dictator type 1000, haak 1011

Heb je een deuropvanger nodig voor binnenmontage bij naar buitendraaiende deuren dan kun je van de Dictator 1400 gebruik maken. Deze wordt geleverd met een plafondhaak en dit is een model wat je ook zeer eenvoudig kunt bevestigen. 

 

Het zal je niet verbazen dat je in het assortiment van GYZS.nl ook vele goedkope producten van Dictator kunt vinden. Deze zijn zowel voor de hobbymatige klusser als voor de professionele klusser te gebruiken. Het online kopen kun je makkelijk en snel doen en ook de verzendkosten zijn goedkoop. Bestel je voor meer dan honderd euro dan hoef je zelfs helemaal geen verzendkosten te betalen!

 

Zoals we al aangaven is de prijs van de producten laag en we willen je dan ook graag uitnodigen om door het assortiment van deze fabrikant te bladeren. Doordat je bij GYZS.nl bestelt weet je dat je niet teveel betaalt en weet je ook dat de producten snel geleverd worden. Bekijk ook dit blog over de Dictator ZE 160.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer