Schuifdeursystemen (1491)

Bij Gyzs.nl vind je alles op het gebied van schuifdeursystemen. We bieden een compleet assortiment schuifdeursystemen met topmerken zoals Argenta, Arlu, Geze, Intersteel en Henderson. Je vindt het hier. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 42

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 42

GYZS, de one stop shop voor alle schuifdeursystemen

Als je in ons aanbod hierboven hebt gekeken heb je waarschijnlijk al gemerkt dat we bij GYZS helemaal gek zijn van de schuifdeursystemen. We hebben nogal wat spulletjes. Dus om het wat makkelijker te maken hebben we het aanbod onderverdeeld in een paar subcategorieën.


Schuifdeurbeslag

In de categorie schuifdeurbeslag vind je alle accessoires die je nodig hebt om je schuifdeursysteem compleet en functioneel te maken. Denk bijvoorbeeld aan schuifdeurkommen, héél veel schuifdeurkommen. Ovaal, vierkant, rond, in metaallook of in het zwart. We hebben het allemaal en je vindt het in de categorie schuifdeurbeslag.


Schuifdeur onderdelen

Heb je een schuifdeur met kuren en moet er een onderdeel vervangen worden? Dan hebben wij de spullen die je nodig hebt. Raildragers, wandragers en meer. Je vindt het onder de schuifdeuronderdelen.


Schuifdeurrails

Alle schuifdeursystemen opereren op een rails. Het is de basis waarop de rest van de schuifdeur wordt geplaatst. Gelukkig hebben we bij GYZS de juiste schuifdeurrails voor elke gelegenheid. Je vindt ze in de categorie schuifdeurrails.


Schuifdeur rollen

Heel leuk zo'n schuifdeursysteem en schuifdeurrail aan je muur, maar zonder de juiste schuifdeurrollen gaat je deur geen kant op. Gelukkig weet je waarschijnlijk al wat we nu gaan zeggen, bij GYZS hebben we schuifdeur rollen in overvloed. Je vindt ze in de categorie schuifdeurrollen links in je scherm.


Schuifdeursysteem sets

Je kunt natuurlijk alle onderdelen los kopen en zelf je schuifdeursysteem bij elkaar zoeken. Maar eerlijk is eerlijk, dat is best een hoop werk. Daarom hebben we bij GYZS ook gewoon complete schuifdeursysteem sets! Hierin vind je alles wat je nodig hebt om jouw schuifdeur tot een succes te maken. Naja... minus de deur dan, die moet je toch echt zelf regelen.


Wat is een schuifdeursysteem?

Gelukkig dekt de naam de lading best goed. Het zijn namelijk systemen waarmee je zelf een schuifdeur in elkaar kan knutselen. Je weet wel, zo'n deur die opzij opengaat. Tenminste, dat is de korte uitleg. Wil je wat meer uitleg over schuifdeursystemen en alle onderdelen van een schuifdeursysteem? We leggen het tot in de puntjes uit in dit blog.


Waarom een schuifdeursysteem?

Bij GYZS zijn we helemaal overtuigd van schuifdeursystemen. Naast dat het natuurlijk gewoon een ontzetten coole blikvanger is waar je al je vrienden jaloers mee maakt. Is het ook nog is een ontzettend praktisch ding! Een schuifdeur heeft namelijk geen draaicirkel. Hierdoor blijft er meer ruimte over om meubels en andere dingen te plaatsen.


Hangende en rollende schuifdeursystemen

Hangen of rollen. Het is een van de belangrijkste keuzes die je moet maken tijdens het uitzoeken van een schuifdeursysteem. Maar wat houdt het nou in? En wanneer kies je nou wat? We leggen het voor je uit


Rollende schuifdeursystemen

Bij rollende schuifdeursystemen, ook wel bodemrollende schuifdeursystemen genoemd, rust het gewicht van de deur en alle andere elementen op de vloer. Hierdoor kan de deur ook bij verlaagde plafonds en systeemplafonds geplaatst worden. Het plafond wordt dus alleen gebruikt om de schuifdeur te begeleiden.


Hangende schuifdeursystemen

Je raadt het al, maar bij hangende schuifdeursystemen hang je de schuifdeur (en het gewicht hiervan) vrij aan het plafond. Hierdoor is er geen vloerrail meer nodig en is een kleine deurgeleider is alles wat overblijft op de vloer. Zo creëer je een super strakke uitstraling die ideaal is voor doorgangsdeuren of scheidingswanden. Let wel op! Een schuifdeurdeursysteem kan alles bij elkaar nogal wat wegen. Je moet dus wel een sterk plafond hebben. Er zijn twee soorten hangende schuifdeursystemen.


Enkel of dubbel systeem, wat houdt dat nou in?

In de wereld van schuifdeursystemen onderscheiden we twee soorten systemen. De enkele systemen, en de dubbele systemen. Klinkt waarschijnlijk als hocus pocus, dus we leggen het verschil even kort en bondig voor je uit.


Enkel systeem schuifdeur

Bij een enkel systeem schuifdeur wordt een enkele schuifdeurrail geplaatst. Er kan dan maar 1 deurdeel per kant op de rail geplaatst worden. Deze toepassing zie je vaak bij normale doorgangen.


Dubbel systeem schuifdeur

Bij schuifdeursystemen met een dubbel systeem worden er twee rails naast elkaar geplaatst waardoor er meerdere deurdelen langs elkaar kunnen schuiven. Deze systemen zie je vaak bij kastdeuren of bij constructies op schuine daken.


Schuifdeursystemen voor kasten

Een kast met een schuifdeur is natuurlijk super vet, maar het is ook super praktisch in kleinere ruimtes. Bij een normaal schuifdeursysteem is de rails vaak te lang om een praktische kast te maken. Daarom zijn er speciale schuifdeuren ontwikkeld voor kastdeuren! Bij deze uitvoeringen is de rails wat korter waardoor je ook in kleinere ruimtes een mooie kast kan maken. Op zoek naar een schuifkast systeem? Werp dan eens een blik op de Henderson Double Top en Henderson Single Top. Meer weten over deze systemen? Neem dan eens een kijkje in dit blog.

 

Henderson schuifdeursystemen

Henderson is al sinds 1950 een van de toonaangevende producenten van hoge kwaliteit schuifdeursystemen en is een welkbekend merk onder de schuifdeur experts. Kortom met een schuifdeur van Henderson weet je zeker dat je goed zit. Je vindt ze in ons aanbod hierboven.


Henderson Husky 100

Nee dit is niet een nieuw ras Husky, het is één van onze populairste schuifdeursystemen! De Henderson Husky lijn van schuifdeurenfabrikant PC Henderson is al jaren een van de toppers onder de hangende schuifdeursystemen en is ideaal voor toepassing als schuivende kastdeur of scheidingswand. De Henderson Husky 100 is met een draaggewicht van maximaal 100Kg prima geschikt voor houten en stalen deuren.

 • Hangende rollen
 • 100Kg draagvermogen
 • Direct in het plafond gemonteerd
 • Ook beschikbaar in softclose uitvoering!
 • Geanodiseerd aluminium rails mogelijk

 


Henderson Husky 120 Pro

De Henderson Husky 120 Pro is de nieuwste toevoeging van Henderson aan de lineup van Husky schuifdeursystemen. Met een draaggewicht van 120Kg en een vernieuwd softclose systeem is de Henderson Husky pro momenteel het beste van het beste op het gebied van Henderson schuifdeursystemen. Benieuwd hoe de Henderson Husky 100 en de Husky Pro tegen elkaar vergelijken? Check onze blog erover!

 • Hangende rollen
 • 120Kg draagvermogen
 • Plafondmontage mogelijk
 • Beschikbaar in vernieuwde softclose uitvoering
 • Geanodiseerd aluminium rails


Zelf een schuifdeursysteem plaatsen

Zelf een schuifdeur systeem plaatsen is makkelijker dan het lijkt. Maar je moet wel even weten wat wat is. Daarom hebben we het stap voor stap uitgelegd zodat je zeker weet dat je niet fout kan gaan. Je leest het in de blog schuifdeursysteem plaatsen in 7 stappen.


Schuifdeursystemen online kopen

Bij GYZS halen we onze trots uit het aanbieden van een compleet assortiment in alles wat met schuifdeursystemen temaken heeft. Daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe parels om toe te voegen aan ons assortiment. Hieronder hebben we de drie nieuwste toevoegingen op een rijtje gezet. Misschien dat je er wat aan hebt? 

ROB Cube schuifdeursysteem zwart - enkele softclose - onzichtbare bevestiging - 2 meter
ROB Cube schuifdeursysteem zwart - dubbele softclose - onzichtbare bevestiging - 2 meter
ROB Cube schuifdeursysteem zwart - standaard - onzichtbare bevestiging - 3 meter


Vragen? Stel gerust

Kan ik een schuifdeursysteem plaatsen in een schots en scheef huis? En Hoe werkt zo’n soft close systeem nou? Blijf je of plakken met een prangende vraag? Schuif in de DM van onze helpdesk toppers. Onze schuifdeurexperts helpen je in een handomdraai weer op weg. Je bereikt ze het makkelijkst via WhatsApp, mail of telefoon.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]