Schuifdeursystemen

(1579)

Bij Gyzs.nl vind je alles op het gebied van schuifdeursystemen. We bieden een compleet assortiment schuifdeursystemen met topmerken zoals Argenta, Arlu, Geze, Intersteel en Henderson. Je vindt het hier.

Lees verder
Filter de resultaten 10.00+
Positie (laag naar hoog)
 • Positie (laag naar hoog)
 • Positie (hoog naar laag)
 • Product Naam (a-z)
 • Product Naam (z-a)
 • Prijs (laag naar hoog)
 • Prijs (hoog naar laag)
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Icon MaintenanceUw product nog niet gevonden? Chat met onze technische professionals of bel 0224 - 21 20 26
Filter de resultaten 10.00+
Positie (laag naar hoog)
 • Positie (laag naar hoog)
 • Positie (hoog naar laag)
 • Product Naam (a-z)
 • Product Naam (z-a)
 • Prijs (laag naar hoog)
 • Prijs (hoog naar laag)
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Icon MaintenanceUw product nog niet gevonden? Chat met onze technische professionals of bel 0224 - 21 20 26

Schuifdeursystemen - alles op één plek

Zoveel schuifdeuren, zoveel systemen, zoveel onderdelen. We begrijpen het als je nog niet helemaal zeker bent van wat je nou precies nodig hebt voor jouw klus. Om wat orde in deze chaos te scheppen, vertellen we je over alle categorieën waar we ons schuifdeurassortiment in hebben onderverdeeld. Laten we beginnen bij het échte begin: wat is nou eigenlijk een schuifdeursysteem?

Wat is een schuifdeursysteem?

Gelukkig dekt de naam de lading best goed. Het zijn namelijk systemen waarmee je zelf een schuifdeur in elkaar kan zetten. Je weet wel, zo'n deur die van opzij opengaat. Tenminste, dat is de korte uitleg. Wil je wat meer uitleg over schuifdeursystemen en alle onderdelen van een schuifdeursysteem? Dat leggen we je tot in de puntjes uit:

Nieuw in assortiment: Argenta Xperta!

Opwindend nieuws voor de technisch professionals onder ons die zich wel eens, of heel vaak, met schuifdeursystemen bezig houden. Arlu, producent van welkbekende schuifdeursystemen als de Argenta Proslide, heeft namelijk een nieuwe lijn schuifdeursystemen gelanceerd, Xperta genaamd. Deze lijn gaat Proslide de komende tijd geheel vervangen en brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van zijn oudere variant. In onze blog vertellen we je precies wat er allemaal nieuw is en wat je kunt verwachten van de nieuwe Xperta schuifdeursystemen. GYZS is in ieder geval erg enthousiast!

Illustratie Argenta Xperta roller

Geruisloze nieuwe rollers

Waarom kiezen voor Xperta?

Hieronder hebben we kort en bondig op een rijtje gezet wat Xperta schuifdeursystemen zo top maakt:

 

 • Minimale rolweerstand en maximale geluidsdemping
 • Universeel afdekprofiel én loopprofiel
 • Voor houten en stalen deuren
 • Makkelijke montage
 • Minimale speling (min. 4mm afhankelijk van uitvoering)
 • Dubbelwerkende softclose (optioneel)
 • Minimale deurbreedte 664mm
Sfeerafbeelding argenta Xperta

Handig om te weten. Uiteindelijk gaan we helemaal overstappen van Proslide naar Xperta. Maar de service onderdelen voor Xperta zul je voorlopig gewoon nog bij ons kunnen bestellen! Als Proslide eigenaar hoef je je dus geen zorgen te maken.

Wat hebben we allemaal?

 

Als het om schuifdeuren gaat hebben we bij GYZS een aardige berg spulletjes verzameld. Om het makkelijk te maken hebben we het onderverdeeld in de volgende categorieën:

Schuifdeurbeslag

Hier hebben we alle accessoires die je nodig hebt om je schuifdeursysteem compleet te maken. Bijvoorbeeld schuifdeurkommen, héél veel! Ovaal, vierkant, rond, in metaallook of in het zwart. Je vindt ze allemaal in de categorie schuifdeurbeslag.

Afbeelding van een zwarte schuifdeurkom

Schuifdeurrollen

Hartstikke leuk, zo’n schuifdeursysteem en schuifdeurrail, maar zonder de juiste schuifdeurrollen gaat je deur geen kant op. Je weet vast al wat we nu gaan zeggen: gelukkig hebben we bij GYZS schuifdeur rollen in overvloed. Uiteraard te vinden in de categorie schuifdeurrollen.

twee zwarte schuifdeurrollers voor loftdeuren

Schuifdeurrails

Alle schuifdeuren werken op een rail. Schuifdeurrails zijn de basis waarop je de rest van het systeem plaatst. GYZS biedt voor iedere toepassing de juiste schuifdeurrails.

afbeelding schuifdeurrails

Waarom een schuifdeursysteem?

Bij GYZS zijn we helemaal overtuigd van schuifdeursystemen. Naast dat een knappe schuifdeur een prachtige blikvanger is in iedere denkbare ruimte, is het een ontzettend praktisch ding! Een schuifdeur heeft namelijk geen draaicirkel. Hierdoor blijft er meer ruimte over om meubels en andere dingen te plaatsen. Kortom: een ergonomische eyecather!

Hulp nodig?

We schuiven je van het kastje naar de muur, en dan rechtstreeks naar plafondmontage. Althans, zo lijkt het misschien. Wat wil je weten? We helpen graag. Stel je vragen aan onze klantenservice via mail of telefoon.

Nog geen account?

Maak er een aan. Lekker handig!

100 voordelen van een account

#14: Een pesoonlijk, overzichtelijk dashboard.

klanten-person
Hulp nodig?

Bel onze klantenservice

Bel 0224 - 212 026,

Hangend of rollend? Dat is de vraag

Wil je hangen of rollen? Het is een van de belangrijkste keuzes die je moet maken tijdens het uitzoeken van een schuifdeursysteem. Maar wat houdt het nou in? En wanneer kies je nou wat? We leggen het je uit.

Hangende schuifdeursystemen

Je raadt het al, maar bij hangende schuifdeursystemen hang je de schuifdeur (en het gewicht hiervan) vrij aan het plafond. Hierdoor is er geen vloerrail meer nodig en is een kleine deurgeleider alles wat overblijft op de vloer. Zo creëer je een superstrakke look die ideaal is voor doorgangsdeuren of scheidingswanden. Let wel op! Een schuifdeurdeursysteem kan alles bij elkaar nogal wat wegen. Je moet dus wel een sterk plafond hebben.

 

Rollende schuifdeursystemen

Bij rollende schuifdeursystemen, ook wel bodemrollende schuifdeursystemen genoemd, rust het gewicht van de deur en alle andere elementen op de vloer. Hierdoor kan je de deur ook bij verlaagde plafonds en systeemplafonds plaatsen. Het plafond gebruik je dus alleen om de schuifdeur te begeleiden.

Enkel systeem schuifdeur

Bij een enkel systeem schuifdeur plaats je een enkele schuifdeurrail. Er kan dan maar 1 deurdeel per kant op de rail geplaatst worden. Deze toepassing zie je vaak bij normale doorgangen en room dividers.

Dubbel systeem schuifdeur

Bij schuifdeursystemen met een dubbel systeem monteer je twee rails naast elkaar, waardoor er meerdere deurdelen langs elkaar schuiven. Deze systemen zie je vaak bij kastdeuren of bij constructies op schuine daken.

Zelf een schuifdeursysteem plaatsen

Zelf een schuifdeur systeem plaatsen is makkelijker dan het lijkt, maar je moet wel even weten wat wat is. Daarom hebben we het stap voor stap uitgelegd zodat je zeker weet dat je niet fout kan gaan. Je leest het in de blog ‘Schuifdeursysteem plaatsen in 7 stappen'.

Sfeerbeeld van een schuifdeursysteem

laat GYZS maar schuiven!

We hopen dat je zo een beetje wijzer bent geworden over de wondere wereld van schuifdeursystemen. Of zijn er misschien alleen maar vragen bij gekomen? Nou, lekker dan. Hoe dan ook: GYZS staat voor je klaar met persoonlijk, professioneel advies. We maken ook graag een offerte voor je, zodat je precies weet wat het allemaal gaat kosten.

[Bel 0224-212026] [klantenservice@gyzs.nl]

Onze professionals staan voor u klaar

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00!

Bel 0224 - 212 026,WhatsApp of mail

 1. Prijs  0,00 -  1.000,00
 2. kunststof  0,00 -  1.000,00