Muurplaatankers bij GYZS.nl (47)

Muurplaatankers zijn perfect geschikt voor het vastzetten van de dakkappen. De muurplaatankers geven namelijk garantie dat de dakkappen goed op hun plek blijven zitten. Wij hebben veel verschillende maten muurplaatankers in ons assortiment, maar ook hebben wij haakankers en montagebeugels. Haakankers zijn ideaal voor het verankeren van de muurplaat aan de dragende gevel en montagebeugels zijn geschikt om een muurplaatanker op afstand te bevestigen aan een dragende gevel. Onze meest verkochte muurplaatankers zijn de afmetingen 200x50 en 300x50.

Muurplaatankers kopen

Mocht u hulp nodig hebben bij het bestellen van uw muurplaatanker, haakanker of muurplaatanker dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Indien het product op voorraad is en vóór 16:30 besteld is wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Muurplaatankers


Soorten muurplaatankers

Onze categorie muurplaatankers kent drie modellen met alle drie verschillende toepassingen.

 Haakanker

Haakanker

De haakanker wordt toegepast voor het verankeren van de muurplaat aan de dragende gevel. Dit zorgt ervoor dat de kracht op het dak overgedragen wordt naar de hoofdconstructie.

Muurplaatanker

Muurplaatanker

Een muurplaatanker wordt gebruikt voor het vastzetten van de dakkappen. Het vastzetten van de dakkappen zorgt ervoor dat het dak goed en stevig vast blijft zitten.

Montagebeugel

Montagebeugel

De montagebeugel dient als afstandhouder. Het zorgt ervoor dat je een muurplaatanker op een afstand van de dragende gevel kan bevestigen.

Bewerking

Het assortiment muurplaatankers kent verschillende bewerkingen.
Blankstaal heeft een vlakke afwerking, donker van kleur en de hoeken zijn rond.
Bij de bewerking elektrolytisch verzinken heeft het staal een glanzende finish, is er geen sprake van vervorming en heeft het staal een gladde afwerking. Er is wel een slechtere bescherming tegen corrosie dan wanneer het staal thermisch verzinkt is.
Sendzimir verzinkt staal heeft een matte finish, biedt het een langdurige bescherming tegen corrosie en heeft het een sterke verbinding tussen de zink laag en het staal.

Draadmaat

De eigenschap ‘Draad (m)’ wordt ook wel de draadmaat genoemd. Deze maat is wereldwijd gestandaardiseerd. De draadmaat geeft bijvoorbeeld de diameter van de kern. De groef bij metrisch draad is kleiner dan bij houtdraad. De groef is hoe groot de diameter van het gat wordt wanneer de bout in het materiaal zit. Ook is de onderkant bij metrisch draad altijd plat en vereist dus een voorgeboord gat.

Aanbod

Al onze muurplaatankers, montagebeugels en haakankers zijn van het merk Gb. GB is een populaire aanbieder voor artikelen die binnen korte tijd op grote schaal geproduceerd en geleverd kunnen worden, dit komt omdat de productie van de meeste artikelen in Nederland zelf gebeurd. De artikelen van GB stellen vrijwel nooit teleur en daarom verkopen wij al voor een lange periode met trots producten van dit merk.