Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Bits bij GYZS.nl (338)

Een goed bitje kan een klus vele malen sneller klaren. Het is dan ook goed om te weten dat je bij Gyzs diverse bits / bitjes kunt bestellen van hoge kwaliteit. Er zijn vele varianten en dit maakt het dat je altijd kunt vinden waar je naar op zoek bent. Denk bijvoorbeeld aan de torx bitjes en de vierkante bitjes. Deze zijn niet alleen van een hoge kwaliteit maar ook nog eens tegen een lage prijs te bestellen. Wanneer je door ons assortiment bladert dan zie je direct waarom al zo veel mensen de bitjes bij Gyzs.nl bestellen. Er zijn modellen van vele merken. Dit zijn gerenommeerde merken zoals Boschman en Fixman. Deze merken leveren goede kwaliteit met een langdurige garantie. Je weet dan ook dat als er iets mis mocht zijn met het bitje dat dit dan goed opgelost gaat worden. Toch zal jij je waarschijnlijk geen aanspraak op deze garantie hoeven te maken. De bitjes gaan lang mee en zullen bij vele klussen gebruikt kunnen worden. Doordat de bits vaak gebruikt worden in combinatie met een boormachine zal er grote kracht op uitgeoefend worden. Daarom is het belangrijk dat er bits van goede kwaliteit gebruikt worden. Deze zullen de schroeven met gemak los en vast draaien. Een constructie dient goed vastgemaakt te worden. Het is dan ook aan te raden de schroeven met een bitje door middel van een boormachine vast te draaien.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 11

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 11

Bits

Er zijn ook diverse bitsets te bestellen

Er zijn vele soorten schroeven en voor iedere schroef dien je een aparte bit te gebruiken. Het is dan ook makkelijk om direct een set te bestellen. Bij deze set krijg je dan vele verschillende soorten bits geleverd. Heb je een klus waar een schroef los of vast gedraaid dient te worden dan is het waarschijnlijk dat er een passende bit in de set te vinden is. Er zijn sets waar diverse soorten torx bitjes in te vinden en daarbij ook vierkante bitjes. Wil je meteen alle sets op een rij zien dan kun je aan de linkerzijde van het scherm filteren. Daar klik je dan de 'Bitsets' aan en meteen zie je alle sets op een rij verschijnen. Jij kunt er dan snel mee aan de slag want bij Gyzs.nl ben je gegarandeerd van een snelle levering. Kijk maar eens bij de diverse bitjes en dan zal je zien dat de meeste modellen op voorraad zijn. Wanneer dit het geval is dan kunnen deze dezelfde dag zelfs nog geleverd worden. Heb je er minder haast mee dan zorgen wij dat deze in de meeste gevallen de dag na het bestellen bij je geleverd worden. Neem dus snel een kijkje in ons ruime assortiment. Heb je naast nieuwe bitjes ook een goede nieuwe boormachine nodig dan kun je deze uiteraard meteen mee bestellen. Net als de bitjes zal je deze snel en zeer voordelig kunnen bestellen.