Freesmallen (56)

Freesmallen worden tegenwoordig veel gebruikt door timmermannen en aannemers om bijvoorbeeld sloten en scharnieren uit te krozen. Met deze gereedschappen kun je veel kostbare tijd besparen, en ziet het eindresultaat er een stuk netter uit. Zo veel soorten en maten scharnieren en deurbeslag als er zijn, zo veel freesmallen zijn er ook te koop.

Freesmallen kopen

Dit grote aanbod maakt het niet altijd makkelijk om de juiste soort te kiezen, maar bij GYZS zijn we je altijd graag van dienst om te vinden wat je zoekt. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. Indien het product op voorraad is en voor 16:30 besteld is worden de mallen dezelfde dag nog verzonden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Freesmallen

Soorten Freesmallen

Er zijn veel verschillende soorten freesmallen, voor alle soorten en maten scharnieren, sluitplaten en sloten.

Freesmal scharnier

Freesmalsets voor scharnieren

Scharnieren moeten precies op de goede plaats in het kozijn en de deur geplaatst worden om te zorgen dat de deur makkelijk afgehangen kan worden en soepel draait. Een freesmalset op aluminum strip zorgt dat je makkelijk op de juiste plek freest. Naast mallen voor ‘normale’ scharnieren verkopen wij onder andere ook mallen voor onzichtbare scharnieren van Argenta.


 Freesmal meerpuntssluiting

Freesmalsets voor meerpuntssluitingen

De meerpuntssluiting is aan een enorme opmars bezig, zowel in nieuwbouw als in renovatie. Met name in renovatiewerk kun je deze sluiting met een freesmal netjes en efficiënt plaatsen.


Riens freesmallen

Wij bieden een breed aanbod aan merken in onze webshop. Voor de freesmallen hebben wij de volgende merken geselecteerd::
Riens Freesmallen is een Nederlandse fabrikant met een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogwaardige mallen. Naast mallen voor standaard scharnieren produceren zij ook mallen voor scharnieren van Intersteel, Kubica, Häfele en Argenta. Daarnaast leveren wij van dit merk ook mallen voor insteeksloten en sluitplaten van o.a. Nemef, HMB en Dorma.