Magazijntrap (19)

Als we ergens niet goed bij kunnen, willen we nog wel eens gekke capriolen uithalen. Met een magazijntrap maak je het jezelf allemaal een stuk makkelijker én veiliger. Of het nu om een voorraadkast, loods of bibliotheek gaat, magazijntrappen zijn simpel en effectief. Bekijk ze hieronder. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Veilig en ergonomisch werken met een magazijntrap

Vergeet op je tenen staan, met beide armen uitgestrekt reiken naar dat bovenste plankje. Niet erg veilig en bovendien kans op fysieke klachten. Ook de Arbo vindt dit niet zo leuk. Dit probleem los je gemakkelijk op met een magazijn trap. Deze trappen zijn perfect voor het pakken van dingen waar je net niet bij kan.


Zo veel verschil kan 3 treden omhoog maken Als je werkt met een magazijntrap raden is veiligheid natuurlijk een belangrijk thema. Denk dan bijvoorbeeld ook eens aan werkschoenen en het dragen van een veiligheidshelm. Better safe than sorry!

 

Magazijntrap kopen

Een magazijntrap is onmisbaar in ieder magazijn dat zichzelf respecteert. Het biedt extra veiligheid, zorgt voor efficiëncy en een verbeterde ergonomie. Bovendien kan je zo beter gebruik maken van de hoogte van je opslag. En dat allemaal dankzij iets simpels als een magazijntrap.  


Lijkt het je toch wel fijn? Een trap in je magazijn, maar heb je toch nog wat vragen? Vraag het onze helpdesk via WhatsApp, telefoon of mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

  • Magazijntrappen voor iedere setting
  • Veilig en ergonomisch werken
  • Benut de hoogte van opslagruimte

 

Onze magazijn trappen

Het ene magazijn is het andere niet. Bij Gyzs.nl hebben daarom een breed assortiment aan magazijntrappen samengesteld. Zo hebben wij verschillende trappen van de kwaliteitsmerken Kelfort en Altrex.


Altrex magazijntrappen

Kies je voor Altrex, dan weet je altijd dat je goed zit. Met een Altrex magazijntrap is dat niet anders. We hebben diverse modellen van dit merk op voorraad, bijvoorbeeld dubbele magazijntrappen en enkele. Daarnaast kies je voor modellen die tussen de 2 en 12 sporten hebben.


Kelfort magazijntrappen

Ervaringsdeskundigen weten dat Kelfort altijd een veilige keuze is. Met een Kelfort magazijntrap weet je dat je een duurzame keuze maakt omdat je de komende jaren bent voorzien. Hierboven zie je diverse modellen van dit merk, bijvoorbeeld met spreidstandbeveiliging, zonder of juist met beugel en exemplaren met wieltjes zodat je ze gemakkelijker verplaatst.

 

Veelgestelde vragen magazijntrappen

Heb je toevallig een vraag over een magazijntrap die je hierboven ziet staan? Hieronder beantwoorden wij de veelgestelde vragen deze product. Staat jouw vraag er niet tussen, dan verwijzen we je graag door naar onze helpdesk.

 

Waarom een magazijntrap?

Een magazijntrap is in eerste plaats zeer geschikt voor iedere plek met een opslag die de hoogte in gaat, maar hij is eigenlijk multi-inzetbaar. Maar hij is bijvoorbeeld ook perfect voor het schilderen van bijvoorbeeld muren. Hoe meer treden, hoe hoger je kan. Logisch, maar neem dit vooral mee in je keuze voor een magazijntrap: hoe hoog moet ik gaan?


Tot hoe hoog mag je werken op een magazijntrap?

Hierbij speelt gezond verstand een belangrijke rol, maar we willen je wel adviseren om bescherming te dragen vanaf een hoogte vanaf 2,5 meter.


Heb je nog vragen?

Heb je misschien nog vragen over onze trappen? Onze helpdesk helpt graag. Stuur ze een app sturen via WhatsApp of bereik ons via telefoon of mail.

[Bel 0224-21202] [Klantenservice@gyzs.nl]