PBM, werkkleding (2758)

Hier vindt u alles op het gebied van werkkleding en pbm. GYZS.nl probeert u op het gebied van werkkleding en pbm een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 71

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 71
De werkomstandigheden waarin u werkt zijn belangrijk. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) zijn dan ook net zo belangrijk als goed gereedschap en een veilige werkomgeving. Binnnen het assortiment van GYZS.nl heeft u dan ook een ruime keuze aan Persoonlijke Beschermingsmiddelen, ook wel PBM genoemd.

PBM en werkkleding kopen

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) bieden u op vitale (lichamelijke) onderdelen speciaal bescherming tegen persoonlijke risico’s. Zoals bijvoorbeeld ongevallen tegen het hoofd, het gezicht, de ogen, de oren, de handen en de voeten.

GYZS.nl probeert u op het gebied van PBM en werkkleding een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. <br />

De nieuwste artikelen zijn op het moment:<br /><br />

Bolle vh-bril Slam helder Slapsi zwart
RSG vh-bril T-iline 100E polycarbon.clear
CMT wegwerp overall wit mt XXL, licht gewicht<br /><br />


Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs. U kunt ons bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.