Deurkrukken bij GYZS.nl (114)

Een deur heeft niet alleen een goede kwalitatieve deurkruk nodig maar ook een deurkruk die past bij de deur en het interieur. Bij Gyzs.nl kun je dan ook een ruim aanbod aan deurkrukken vinden. Deze zijn in verschillende stijlen te bestellen. Het kan dan ook niet anders of jij zal een deurkruk kunnen vinden die bij jouw smaak past. De deurkrukken worden in de meeste gevallen geleverd met garantie en dit kan een functionaliteitsgarantie van maar liefst tien jaar zijn. Jij bent er dan van gegarandeerd dat het een kruk is die lang mee gaat. Mocht er toch iets mee zijn dan ben je er zeker van dat dit snel opgelost gaat worden.

Aan de linkerzijde is er de mogelijkheid om te filteren en daar kan bijvoorbeeld voor de uitvoering van de kruk gekozen worden. Zo laat je meteen alle krukken zien die de juiste specificaties hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om op prijs te filteren. Dit is weer makkelijk aangezien je zo zeker weet dat je een kruk aanschaft die binnen je budget ligt. Misschien heb je al wel een kijkje in het assortiment genomen en dan heb je gezien dat de krukken voordelig geprijst zijn. De materialen die nodig zijn voor de bevestiging die worden in de meeste gevallen dan ook nog eens meegeleverd en daar hoeven geen extra kosten voor te worden gemaakt. Neem dan ook eens een kijkje in ons aanbod en maak de keuze voor een goede en voordelige deurkruk.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Deurkrukken

Deurkrukken van diverse materialen

De deurkrukken die je in ons assortiment ziet staan die zijn van verschillende materialen gemaakt. Zo zijn er deurkrukken van roestvrijstaal maar ook deurkrukken van nikkel. Hou goed rekening met de keuze voor het juiste materiaal. Een deurkruk van roestvrijstaal kan ook geplaatst worden op een buitendeur aangezien deze beter tegen de weersinvloeden kan. Naast de traditionele deurkrukken zijn er ook andere soorten krukken in deze categorie te vinden. Denk hierbij aan de komdeurkruk. Dit is een ring die naar buiten getrokken kan worden en zo kan de deur geopend worden. Dit kan handig zijn bij deuren die zijn verwerkt in een roldeur.

Wanneer je deurkrukken nodig hebt dan zal je deze snel willen monteren. Dit is mogelijk bij Gyzs.nl. Wij hebben namelijk het grootste gedeelte van de deurkrukken op voorraad en deze kunnen dezelfde dan nog worden verzonden. Bestel je deze voor twaalf uur dan kunnen die dezelfde dag nog bezorgd worden. Kijk voor de voorwaarden voor het bezorgen op dezelfde dag bij ons op de website. Kies je voor een reguliere bezorging en plaats je de bestelling voor half vijf in de middag dan zal deze dezelfde verzonden worden. In de meeste gevallen wordt die dan de volgende dag bezorgd. Wij leveren in heel Europa en ook als je niet in Nederland woont dan is het waarschijnlijk mogelijk om een bestelling te plaatsen. Heb je ander beslag nodig dan deurkrukken dan willen wij je uitnodigen om eens verder te kijken bij ons op de website. Wij bieden vele soorten beslag voor zowel deuren als ramen.