Deurkrukken (210)

Bij een deur past een deurkruk, zonder deze kan de deur niet geopend worden. Deurkrukken of deurklinken zijn handvatten ontwikkeld om deuren te openen. Deurklinken zijn niet alleen gemaakt voor functie, maar ook voor uiterlijk. 

Op GYZS.nl vindt u een breed assortiment deurkrukken van verschillende A-merken als Ami, Intersteel of Axa. Ben je op zoek naar een functionele of mooie deurkruk voor jouw deur? Bij ons vindt u de juiste variant.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 6

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 6

Deurkrukken

Deurkrukken kopen

Afhankelijk van de deur waarop u een van de varianten wilt bevestigen, kunt u kijken naar de verschillende soorten. Zo is het belangrijk om naar de maat te kijken. Wij bieden varianten met een hoogte van 15mm tot 61mm. Ook is het belangrijk om te kijken naar de deurdikte waarop de deurklink afgesteld is. 

Verder is het ook belangrijk om naar de kleur of het materiaal van de kruk te kijken. De verschillende materialen waarin wij deurklinken bieden zijn aluminium, roestvaststaal, irox en zwart. Vooral de zwarte deurklink is tegenwoordig erg gewild, dit omdat een zwart interieur steeds vaker gezien wordt. Daarnaast is de variant uitgevoerd in rvs ook nog altijd in de trek. 

 

Verschillende soorten

Het aanbod in onze webshop bestaat uit verschillende soorten en maten. U heeft dus een ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment deurklinken. Veel voorkomende typen zijn de volgende:

 • Deurkruk;

Dit is de standaard uitvoering. Een tweedelige variant van zowel het gatdeel als het stiftdeel. Deze kan direct in de deur gezet worden. Hiervan zijn zowel varianten in het rvs als in het zwart beschikbaar.

 • Deurkruk gatdeel;

Dit is slechts één deel van de complete variant. Dit is namelijk het deel waar de stift in gaat. Deze variant kan gebruikt worden om twee verschillende uiterlijken aan de weerszijden van de deur te creëren. Ook is deze variant ideaal als u uw klink aan een van de twee zijdes wilt vervangen. 

 • Deurkruk op rozet;

De naam zegt het al, dit is een variant op rozet. Dit is een plaatje aan het einde van de deurkruk dat tegen de deur aan zit. Dit zorgt voor een mooiere afwerking. Deze variant wordt vaak gebruikt op binnendeuren zonder slot. 

 • Ring-komdeurkruk;

Een ring of komdeurkruk werkt hetzelfde als een normale variant. Het verschil zit in de vorm van deze kruk, dit is namelijk een vlakke variant. De greep is gemaakt in de vorm van een ring, deze kan naar voren gehaald worden om  te draaien. Deze variant wordt vaak gebruikt voor luiken of voor deuren waar weinig ruimte is. 

 

Vormen

Uiteraard zijn de normale deurkrukken in verschillende vormen beschikbaar. Deze vormen zijn er vooral voor uiterlijk, en bieden weinig extra functie. Zo zijn er bijvoorbeeld van alleen al de zwarte deurkrukken van Ami 5 verschillende vormen. Zo bieden wij het D-model, L-model, blokmodel en duimmodel. 

Van de rvs deurkruk zijn er nog meer verschillende vormen. Zo bieden wij hiervan ook nog het C-model, bolmodel, paddenstoelmodel, verkroptmodel en T-model. Kijk voor alle verschillende modellen en soorten in ons assortiment.

 

Merken

Wanneer je een deurklink wilt gaan kopen heb je bij GYZS de keuze uit diverse merken. Wij hebben onder andere varianten van de merken Ami, Intersteel en Axa. Allemaal professionele merken die weten wat jij als vakman wilt en enkel producten van hoogwaardige kwaliteit bieden.

 

Ami

De wereld van Ami draait om aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials en meer. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die door miljoenen mensen worden gebruikt. In Nederland maar ook in het buitenland. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden zoals, deurkrukken, deurschilden, briefplaten, en meer. 

De vakmensen van AMI zorgen ook nog eens voor een perfecte afwerking van deze producten. Alle productgroepen van AMI hebben aluminium als grondstof. Afhankelijk van de toepassing en de gebruikseisen worden ze gegoten of gezaagd van speciaal getrokken profielen. Na een reeks van ambachtelijke bewerkingen worden ze geanodiseerd, verpakt en uiteindelijk in perfecte staat afgeleverd.

 

Intersteel

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. In de markt van hang en sluitwerk bestaan veel leveranciers voor wie de functie het slot belangrijker is dan de uitstraling. Bij Intersteel is de hoge kwaliteit van de sloten meer een randvoorwaarde. Het verschil wordt gemaakt met een grote reeks van designseries.

Hierbij is er uiteraard niet alleen aandacht voor de deurkruk, maar ook voor alle bijbehorende producten zoals rozetten, deurbellen e.d. Dit zijn allemaal producten waarmee iedereen dagelijks wordt geconfronteerd, maar die men vaak niet eens opmerkt.

Dat wordt anders bij een design deurkruk. Die geeft een gevoel van kwaliteit en klasse die op het gehele interieur afstraalt. Intersteel hanteert daarom altijd als uitgangspunt dat een design deurkruk de kers op de taart moet zijn van het interieur.

Axa

Axa STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke historie, die teruggaat tot 1902. De basis voor de huidige succesvolle voornaamste activiteiten wordt al in de jaren twintig gelegd. Met een historie die 115 jaar teruggaat, is AXA een begrip als hang- & sluitwerk leverancier. Hiermee heeft zij een ijzersterke naam opgebouwd met name op het gebied van inbraakwerende producten.

Als professional bent u altijd op zoek naar goede, snelle en betrouwbare oplossingen. Als specialist met kennis van zaken op het gebied van hang- & sluitwerk biedt AXA u deze oplossingen. Een team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en vermarkten van AXA producten.

Nieuwste deurkrukken

De nieuwste artikelen zijn op het moment:

AXA 6150-71-18/E Deurkruk Curve - 38-54mm
Ami DKR 356 40 BE deurkrukset type 356 deurdikte 40 mm zwart 0170.100.0113
Ami DKR 332 40 BE deurkrukset type 332 deurdikte 40 mm zwart 0170.100.0101

Mocht er toch een deurkruk ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.