Raamuitzetter (103)

Met een raamuitzetter maak je makkelijk een raam open en laat je hem ook op een bepaalde afstand open staan. Dit is bijvoorbeeld handig als je het huis wilt ventileren. Gyzs.nl heeft een ruim assortiment raamuitzetters in verschillende soorten en maten.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Raamuitzetter kopen

Bij de producten ziet u meteen staan of deze op voorraad zijn. Indien dit het geval is dan wordt de raamuitzetter dezelfde dag nog verzonden. Mocht u er niet uitkomen dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord.Toepassing

De toepassing per raamuitzetter verschilt. Hieronder hebben wij een opsomming van de verschillende toepassingen van ons assortiment raamuitzetters:

 Uitzetramen

Uitzetramen

Uitzetramen worden vaak gebruikt om eenvoudig het huis te ventileren. De raamuitzetter zet de onderkant naar buiten, de scharnieren zitten aan de bovenkant. Hierdoor blijft de bovenkant dicht en kan het raam openblijven als het regent.Draairam

Draairamen

Een raamuitzetter kan natuurlijk ook toegepast worden op een draairaam. Hierdoor kunt u het raam in een bepaalde stand houden, waardoor het bijvoorbeeld niet dichtslaat door een windvlaag.


Xshoek

Deuren

Ook kan een raamuitzetter op een deur toegepast worden, deze wordt ook wel telescopische uitzetter genoemd. Door de telescopische uitzetter zal na het openen van de deur, de deur langzaam automatisch weer sluiten.

Draairichting

De draairichting van een raamuitzetter is ook belangrijk om te weten. Er zijn drie soorten draairichtingen: binnendraaiend, buitendraaiend en uitzetraam.
Bij een raamuitzetter met een draairichting van een uitzetraam gaat het raam enkel naar voren, de raamuitzetter draait dus niet.
Bij de draairichtingen binnen- en buitendraaiend is het belangrijk om te weten welke kant u het raam wilt laten draaien. U kunt meestal afleiden aan de manier waarop de scharnieren geplaatst zijn of u een binnen- of buitendraaiende raamzetter nodig heeft.

Aanbod

Onze raamuitzetters zijn er in verschillende kleuren en van verschillende merken.
Axa heeft een lange en rijke historie, die teruggaat tot 1902. Veiligheid is een belangrijk aspect binnen AXA. Niet alleen bestaat een belangrijk deel van het assortiment uit inbraakwerende producten die het gevoel van veiligheid in en om het huis moeten versterken, ook garanderen wij dat het bedienen van AXA producten altijd op een veilige manier mogelijk is. Daarom bieden wij met trots u de producten van AXA.
Het merk Dulimex is opgericht in 1982. Dulimex is importeur, voorraadhoudend grossier en Europees distributeur van een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en hang- en sluitwerk. Dulimex heeft een goede kwaliteit- prijs verhouding, dit komt door hun Chinese partners.
Nemef is specialist op het gebied van hang & sluitwerk. Al hun raamuitzetters hebben het keurmerk tegen inbraak, hierdoor kunt u optimale veiligheid verwachten van hun producten.