Duco Ventilatieroosters (5695)

Ventilatieroosters zorgen ervoor dat vochtige vuile lucht je huis uitgevoerd kan worden en droge, schone lucht naar binnen kan stromen. Zo hou je de lucht in je huis schoon en veilig.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 24

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 24

Wat is een ventilatierooster?

Een ventilatierooster is eigenlijk een beetje als een beveiliger bij een club of kroeg. Het zet vervelende gasten zoals koolmonoxide en vochtige lucht uit je huis en laat gewenste gasten (droge frisse lucht) naar binnen. Hierdoor blijft het leefklimaat in huis gezond en hou je schimmels buiten de deur. Best handig toch?


Waarom Duco ventilatieroosters kopen?

Bij GYZS zijn we helemaal gek van Duco maar we horen je al denken, top zo'n ventilatieding, maar wat maakt Duco zo speciaal? Duco is een van de toonaangevende producenten van ventilatie en zonweringssystemen in Europa en heeft meerdere prijzen gewonnen met hun ventilatiesystemen.


We kunnen dus met zekerheid zeggen dat je met de systemen van Duco alleen aan de slag gaat met het beste van het beste. En dat is best wel belangrijk als het gaat om een gezond leefklimaat, toch? Bijkomend voordeel, Duco heeft voor elk raamtype een passend ventilatie rooster. Ventilatie voor houten-, kunststof-, aluminium en stalen kozijnen. Jij vraagt, Duco maakt, wij leveren. Win win win.


Ventilatieroosters op maat

Elk huis is anders en met ventilatieroosters is het best belangrijk dat het zaakje goed op elkaar aansluit. Daarom kunnen de ventilatieroosters van Duco helemaal op maat gemaakt worden. Vul in de opmerkingen tijdens het bestellen de exacte roostermaat in en we zorgen dat het ventilatierooster precies naar wens op maat wordt gemaakt.


Wie het perfecte ventilatierooster wil vinden moet soms een harde tocht doorstaan. Tenzij je de hulp van onze helpdesk inschakelt natuurlijk! Je bereikt ze gemakkelijk via WhatsApp, email en telefoon. Hou je van een uitdaging en wil je het toch liever zelf uitzoeken? Dan hebben we hieronder alles wat je nodig hebt op papier gezet. Misschien dat je er wat aan hebt!

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]


Het juiste ventilatierooster voor elke situatie

Duco heeft het juiste ventilatierooster voor elke klus. Om je een beetje wegwijs te maken hebben we de verschillende uitvoeringen kort uitgelicht.


Ducotop 50 onzichtbare ventilatierooster

Ben je op zoek naar een Duco rooster dat onzichtbaar geplaatst kan worden. Werp dan eens een blik op de Duco 50 serie. De Ducotop 50 is een raamventilatierooster dat achter buitenspouwblad of op het kozijn wordt aangebracht. Plaats je hem achter het buitenspouwblad, dan zul je er aan de buitenkant van het pand niks van terugzien. It's magic!

 • Strak gevel aanzicht door onzichtbare plaatsing!
 • Ook op het kozijn te plaatsen


Ducofit 50 “ZR” het onzichtbare ventilatierooster voor compacte kalfsplaatsing

De Ducofit 50 is eigenlijk een beetje de broer van de Ducotop 50 en kan net als zijn broertje onzichtbaar geplaatst worden. Het grootste verschil zit hem in het feit dat de Ducofit 50 ook in compacte kalfsplaatsing gemonteerd kan worden en dat het rooster en de bediening één geheel vormen wat voor een nette afwerking zorgt en ervoor zorgt dat het systeem makkelijk te reinigen is.

 • Geschikt voor onzichtbare compacte kalfplaatsing
 • Mooie afwerking
 • Makkelijk te reinigen


DucoKlep 15 “ZR”, De beste keuze voor schuiframen

Ben je op zoek naar een ventilatierooster voor schuiframen? Dan ben je op zoek naar DucoKlep 15.  Het binnen rooster van de DucoKlep 15 is volledig vlak waardoor het rooster helemaal op zijn plek is in het vaste deel van schuiframen.

 • Toe te passen in (de vaste delen van) een schuifraam
 • Aanzienlijke luchtdoorlating
 • Toepasbaar bij elke gasdikte tot 48cm


DucoTon “ZR”, een tijdloos meesterwerk

De DucoTon 10 is dé klassieker van Duco. Het draaiventilatierooster is in 1992 gelanceerd en is tot op de dag van vandaag het populairste ventilatierooster in Nederland. Met de dubbele afsluiting en het tonvormige binnen rooster met vier borstels ben je verzekerd van een fijne sluiting. Ben je opzoek naar maximale luchtdoorlaat? Kijk dan naar de DucoTon 18, hetzelfde concept met een grotere luchtdoorlaat.

 • Dubbele afdichting met borstels en finseal inlage
 • Uitstekende thermische werking
 • Toepasbaar bij glasdiktes tot 36mm


GlasMax “ZR”, dempt geluid als de beste

We kunnen er niet omheen, Nederland is volgebouwd met wegen. En woon je langs zo’n weg, dan kan dat voor aardig wat geluidsoverlast zorgen. Drie keer raden wie hier wat op bedacht heeft, *spoiler* het antwoord is Duco.  De Duco Glasmax susroosters zijn speciaal ontworpen voor gebruik in situaties waar lichte geluidsoverlast, zoals dat van drukke wegen, aan de orde van de dag is. Hoe ze dit flikken? Magie natuurlijk! En een klein beetje hulp van een duurzaam dempingsmateriaal... Maar vooral magie!  Bijkomend voordeel is dat het dempingsmateriaal beschermd tegen klachten van allergieën! De Duco Glasmax is geschikt voor glas-, kalf-, en compacte kalfplaatsing.

 • Voorzien van duurzaam dempingsmateriaal
 • Het dempingsmateriaal helpt tegen allergieën
 • Vier verschillende luchtdoorlaten
 • Geschikt voor hoogbouw tot 40m


Wat betekent dat “ZR” nou eigenlijk?

Als je in ons aanbod hebt gekeken zul je zien dat we ventilatieroosters hebben met “ZR” in de titel en zonder “ZR” in de titel. ZR staat voor zelfregelend. Simpel gezegd betekent dit dat er een speciaal klepje in roosters zit dat zelf de hoeveelheid lucht die het pand in komt reguleert. Het maakt dus niet uit hoe hard het waait, er komt altijd dezelfde hoeveelheid lucht je huis in. Wel zo fijn voor de energierekening.


Glasaftrek 80 is prachtig?

Speur je een beetje rond in de spulletjes van Duco dan zul je de slogan; “Glasaftrek 80 is prachtig!” vaak voorbij zien komen. Hiermee bedoelen ze dat je 80mm van de hoogte van het glas af moet trekken als je het rooster samen met isolatieglas besteld. Anders vliegen het glas en het raamrooster elkaar in de haren en passen ze niet samen in het kozijn. Dat willen we niet hebben natuurlijk.


Professioneel advies

Het uitzoeken van het perfecte ventilatierooster is best een pittige klus. Ben je de draad helemaal kwijt of blijft er een vraag rondspoken in je hoofd? Onze helpdesk toppers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en het perfecte rooster voor je klus te vinden. Bereik ze eenvoudig via WhatsApp, mail of telefoon.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]