Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Ringsleutels bij GYZS.nl (27)

Met een ringsleutel kunnen bouten of moeren met zes of met twaalf kanten losgedraaid en vastgedraaid worden. Dit is gereedschap wat onmisbaar is. Denk maar eens na bij hoeveel klussen je wel geen bouten en/of moeren los en vast moet draaien. Je ziet dat er in deze categorie vele soorten ringsleutels zijn. Het zal dan ook geen probleem zijn om een ringsleutel te vinden die bij je past. Gyzs.nl verkoopt onder andere de sleutels van Ironside en Gedore. Dit zijn sleutels van hoge kwaliteit en ook fabrikanten die een goede garantie leveren op de producten. Schaf je deze aan dan weet je dat je er lang plezier van zal hebben.

Bij een aantal modellen wordt getoond dat er meerdere varianten beschikbaar zijn. Dit houdt in dat dit model in meerdere afmetingen geleverd kan worden. Wil je weten welke dit zijn dan kun je het model aanklikken en dan zie je meteen alle beschikbare afmetingen. Ook wordt per afmeting de prijs getoond en de levertijd. Het zal je dan ook opvallen dat de meeste ringsleutels gewoon op voorraad zijn. Dit betekend dat wij deze snel kunnen leveren. Bestel je de ringsleutel voor vijf uur in de middag dan zal deze in de meeste gevallen de volgende al bij je geleverd worden. Daarbij kunnen niet alleen de inwoners van Nederland  ij Gyzs.nl bestellen. Dit kan door inwoners van alle Europese landen. Woon je in een ander Europees land dan is dit dus geen probleem en dan kun je gewoon bij Gyzs.nl bestellen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Ringsleutels

Er kan bij de ringsleutels gefilterd worden

Bij deze categorie is er de mogelijkheid om te filteren. Wanneer je dat doet dan kun je nog sneller de juiste sleutel vinden. Aan de linkerkant van het scherm zie je daar de mogelijkheden voor staan. Dit is onder ander de sleutelwijdte. Hier zie je alle maten die leverbaar zijn staan. Klik je een bepaalde maat aan dan zullen alleen de sleutels in de maat op het scherm verschijnen. Dit maakt het een heel stuk makkelijker om snel een keuze te maken.

Het is niet alleen mogelijk om op de sleutelwijdte bij de ringsleutels te filteren. Dit kan ook op de prijs. Deze mogelijkheid zie je ook aan de linkerzijde van het scherm staan. Je kunt dan de sleutelwijdte aangeven met daarbij een prijsklasse. Je ziet dan niet alleen de juiste ringsleutels die aan jouw eisen voldoen. Ook zie je dan alleen de modellen binnen die prijsklasse. Dit maakt het nog makkelijker om een keuze te maken. Hou er ook rekening mee dat als je bij Gyzs.nl voor meer dan honderd euro besteld dat je dan geen verzendkosten hoeft te betalen. Het loont dus zeker de moeite om verder te kijken bij ons in de webwinkel. Net als bij de ringsleutels hebben wij nog vele andere interessante artikelen van hoge kwaliteit die snel en voordelig geleverd kunnen worden.