Logistiek (1520)

Met een stel schragen heb je een handig, mobiel onderstel voor een tijdelijke (werk)tafel. Ideaal voor op de werkplaats of tijdens een klus thuis. Bij Gyzs.nl koop je diverse soorten, onder andere verstelbare en inklapbare schragen. Bekijk en bestel ze hieronder.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 45

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 45

Schragen kopen

Een set schragen valt eigenlijk onder de categorie bouwproducten die je bij vrijwel ieder klusproject goed kunt gebruiken. In combinatie met een werkblad maak je een mobiele werkplek waar je behang kunt voorstrijken, hout op maat kunt zagen of meubelstukken kunt schilderen. Omdat ze veelal inklapbaar en verstelbaar zijn, kun je schragen voor allerlei toepassingen gebruiken.

Op deze pagina vind je ons ruime aanbod schragen en aanverwante artikelen, zoals zaagbokken en schroefstempels. Heb je vragen over een van de producten hierboven of wil je graag persoonlijk advies? Onze helpdesk helpt graag. Neem contact op via WhatsApp, mail of telefoon.

[Bel 0224-21202] [Klantenservice@gyzs.nl]

 • - Verschillende soorten en maten schragen online bestellen
 • - Inklapbaar en verstelbare varianten op voorraad
 • - Multi-inzetbaar voor particuliere én zakelijke klusprojecten


Ontdek onze schragen

Ons aanbod bevat verschillende typen schragen die ieder hun eigen specifieke voordelen hebben. De belangrijkste zetten we hieronder voor je op een rij.

Inklapbare schragen

Onze inklapbare schragen, ook wel klapschragen genoemd, zijn de meest simpele schragen die we verkopen. De meeste versies van dit type zijn niet in hoogte verstelbaar, daarom is het goed om van tevoren zeker te weten welke in welke hoogte en breedte je inklapbare schragen wilt kopen. Handzaam, simpel in gebruik en licht, onze inklapbare schragen maken veel klussen een stuk makkelijker.

Opvouwbare schragen

Sommige mensen noemen klapschragen opvouwbare schragen. In feite gaat het om hetzelfde product, maar voor het gemak benoemen we hem ook in deze vorm. Ook opvouwbare schragen helpen je bij het creëren van een ergonomische werkplek: je hoeft zo minder snel te bukken of een andere belastende houding aan te nemen als je iets moet zagen, aftekenen of schilderen.

Harmonicaschraag

De harmonicaschraag is wél een ander soort schraag dan opvouwbare en inklapbare schragen. Hier gaat het om een set schragen die met elkaar verbonden zijn door middel van een harmonicasysteem. Dat maakt inklappen nog makkelijker, want uiteindelijk heb je maar één schraag om te vervoeren. Bovendien zitten onder harmonicaschraag wieltjes, wat verplaatsen op de bouwplaats nog lichter en ergonomischer maakt.

Ons assortiment

Naast schragen staan hierboven andere producten. Bijvoorbeeld onze zaagbokken en schroefstempels. We vertellen je graag meer over deze twee bouwproducten.

Zaagbok

Een zaagbok is een type schraag die je gebruikt om een plank of balk te ondersteunen tijdens het zagen. In feite is het een balk met vier poten, waar je vervolgens het te zagen hout op legt. Zo zorg je voor een ergonomische houding waarmee je effectief kunt zagen.

Schroefstempels

Wanneer je een tijdelijke ondersteuning nodig hebt als je een draagmuur hebt verwijderd, moet je schroefstempels kopen. Dit is een soort schragen dat je dan ook vaak gebruikt tijdens een verbouwing. Raadpleeg het stempelplan om zeker te weten hoeveel stempels je moet plaatsen om de muur te dragen.

Over Gyzs.nl

Gyzs.nl is de meest complete online bouwmarkt. We verkopen namelijk niet enkel schragen, maar nog talloze andere bouwproducten. Wist je dat we een eigen voorraad van ruim 20.000 artikelen hebben en er meer dan 60.000 leveren? We verkopen onze schragen niet alleen aan zakelijke klanten, ook particulieren weten ons te vinden. Onze uitstekende service, in combinatie met een grote expertise, maakt dat iedereen kunnen helpen om van hun project een daverend succes te maken.

Benieuwd naar wat we nog meer verkopen in onze webshop? Graag doen we een greep uit ons zeer diverse assortiment:
Wil je meer weten?

Heb je nog vragen over de schragen op deze pagina of weet je niet zeker wat je moet kopen? Leg je vragen en wensen voor aan onze helpdesk, onze experts helpen je graag verder. Neem contact met ze op via WhatsApp, mail of telefoon.
[Bel 0224-21202] [Klantenservice@gyzs.nl]