Deurvastzetters (91)

Zorg voor ventilatie in huis zonder klapperende deuren, zet je winkel wagenwijd open voor je klanten of creëer een soepele doorgang tijdens het laden en lossen van goederen. Deurvastzetters zijn in veel gevallen een uitkomst. Hieronder vind je ons uitgebreide assortiment:

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zet die deuren maar vast

Voor velen is een deurvastzetter een uitkomst. Je gebruikt ze vooral voor buitendeuren, maar sommige bedrijven hebben er ook veel baat bij als ze hun binnendeuren tijdelijk open kunnen zetten, zonder dat ze zomaar dichtvallen. Denk bijvoorbeeld aan hotels, ziekenhuizen of (grote) restaurants, waar men meubilair van de ene naar de andere ruimte verplaatst of waar bezorgers de voorraden aanvullen.

Een deurvastzetter is een type sluitwerk dat simpel is van ontwerp en makkelijk is te installeren. Toch geeft het je veel bewegingsvrijheid en is het een ergonomische oplossing op de momenten dat je een deur liever kwijt dan rijk bent. Weet je al precies welke deurvastzetter past bij jouw situatie of heb je nog een vraag? Onze helpdesk is expert op het gebied van hang- en sluitwerk en zit klaar met antwoorden op al je vragen. Bereik ze via WhatsApp, telefoon en e-mail.

[Bel 0224-21202] [Klantenservice@gyzs.nl]

  • Deurvastzetters voor zowel binnen- als buitendeuren
  • Oplossingen voor iedere situatie
  • Ook deurvastzetters in het zwart op voorraad


Ontdek onze verschillende deurvastzetters

In onze webshop vind je verschillende uitvoeringen van de deurvastzetter. Er bestaan namelijk verschillende systemen, en ieder type past weer beter bij een andere situatie. Zo hebben we deurvastzetters die je plaatst op de vloer of aan de muur, maar hebben we ook deurvastzetters die vast zitten aan de deur zelf. Die laatste variant heeft een pootje die je met je voet uitschuift. Voordeel van deze deurvastzetter is dat je de deur dan in verschillende standen kan open zetten.

Dictator deurvastzetter

Het merk Dictator is een begrip op het gebied van onder andere deurdrangers, schuifonderdelen en deurscharnieren. Ook de Dictator deurvastzetters zijn in veel gevallen een ideale oplossing voor bedrijven en particulieren die graag hun deuren openzetten voor bijvoorbeeld klanten, laden en lossen en ventilatie. Als je op deze pagina filtert op dit merk, krijg je alle beschikbare uitvoeringen van de bekende Dictator deurvastzetter.


Deurvastzetter buitendeur

Of je nu als restaurant zijnde bevoorraadt aan de achterkant van het pand, je als winkelier je deuren graag stevig open laat staan voor klanten of als particulier gewoon je tuindeuren netjes vast wilt zetten tijdens een zonnige zomerdag, je doet dit met een deurvastzetter voor je buitendeur. In onze webshop vind je deurvastzetters voor buitendeuren in verschillende uitvoeringen, die je vastmaakt aan de deur, op de muur en in de vloer.

Deurvastzetter zwart

Ook bij Gyzs.nl kunnen we er niet omheen: zwart is een trendy kleur. In de afbouw zien we ook steeds vaker zwarte elementen terugkomen en dat zorgt voor een mooie, strakke en moderne look. Daarom vind je bij Gyzs.nl ook deurvastzetters in het zwart. Zo maak je van je interieur een perfect geheel.

Bekijk meer van ons assortiment

De deuren van Gyzs.nl staan altijd open, voor iedereen. En daar hebben we geen deurvastzetters voor nodig. Dat hebben we vooral te danken aan ons grote assortiment met alle bekende merken uit de bouw, waarin zowel professionals als particulieren alles kunnen vinden voor hun volgende klus. Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Kijk dan eens bij de willekeurig gekozen categorieën hieronder.
Vragen?

Val jij gelijk met de deur in huis met je bestelling van nieuwe deurvastzetters of wil je eerst wat vragen? Onze experts helpen je graag met het vinden van het juiste product en geven uitleg. Je kan ze een bericht sturen via WhatsApp, maar ze zijn ook bereikbaar via telefoon en e-mail:

[Bel 0224-21202] [Klantenservice@gyzs.nl]