Speciekuipen bij GYZS.nl (8)

Een speciekuip is een hulpmiddel wat onmisbaar is bij het metselen. Hier komt de specie in aan en daar schep je deze weer uit. Het is een vanzelfsprekend hulpmiddel wat dagelijks bij het metselen wordt gebruikt. Pas wanneer een speciekuip stuk is of wanneer er een kuip is vergeten dan besef je pas hoe lastig dit is. Daarom is het ook goed om meerdere kuipen op voorraad te hebben. Bij Gyzs.nl kun je de kuipen snel en makkelijk bestellen. Er zijn dan ook nog eens kuipen in vele verschillende afmetingen beschikbaar. Voor zowel de kleinere als de grotere klussen is er een kuip te bestellen.

Bij kuipen in deze categorie zie je bij veel speciekuipen staan dat er meerdere varianten zijn. Dit betekent dat dit model met verschillende afmetingen geleverd kan worden. Bij een speciekuip wordt gekeken naar het aantal liter dat een kuip kan bevatten. Bij Gyzs.nl is het voor de kleinere klussen mogelijk een kuip van 45 liter te bestellen. Ben je met een grotere klus bezig dan kun je er ook voor kiezen om een speciekuip van 90 liter te bestellen. Uiteraard zijn alle modellen van hoge kwaliteit. Ook zijn deze voorzien van ergonomische handgrepen. Dit maakt het makkelijk om de kuip op te pakken en  te verplaatsen. Daarbij zijn de kuipen voorzien van een stevige kruisbodem. Dit maakt het dat de kuipen het grote gewicht kunnen dragen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
 • Speciekuip zwart Gripl.65ltr.
  GY11647144
  Speciekuip zwart Gripl.65ltr.
  € 6,00 excl.
  € 7,26 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Flextub kuip rood 42ltr
  GY11525547
  Flextub kuip rood 42ltr
  € 18,90 excl.
  € 22,87 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Flextub kuip rood 25ltr
  GY11525542
  Flextub kuip rood 25ltr
  € 7,31 excl.
  € 8,85 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Berdal Speciekuip zwart Gripline 90 liter.
  GY11647151
  Berdal Speciekuip zwart Gripline 90 liter.
  € 7,56 excl.
  € 9,15 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Flexibele kuipemmer zwart 40ltr
  GY11757150
  Flexibele kuipemmer zwart 40ltr
  € 8,10 excl.
  € 9,80 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Flextub kuip zwart 42ltr
  GY11525546
  Flextub kuip zwart 42ltr
  € 13,63 excl.
  € 16,49 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Flextub kuip zwart 25ltr
  GY11525541
  Flextub kuip zwart 25ltr
  € 6,53 excl.
  € 7,90 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product
 • Speciekuip zwart 45 liter
  GY11647158
  Speciekuip zwart 45 liter
  € 4,93 excl.
  € 5,97 incl. btw
  per stuk
  stuk
  Loading..
  Bekijk product

Toon filter

Rooster Lijst

32

Speciekuipen

De specikuip is in meerdere kleuren te bestellen

Er zijn in deze categorie een aantal kleuren zichtbaar. Toch zijn de speciekuipen wel in meerdere kleuren te bestellen. Wanneer je daar meer over wilt weten dan kun je met onze klantenservice contact opnemen. Dit kun je uiteraard ook doen als je een andere vraag over de kuipen hebt. Wij bieden een klantenservice met ruime openingstijden. Daarbij is dit ook een klantenservice die op meerdere manieren te bereiken is. Dit kan uiteraard per telefoon. Verder is het mogelijk om een mail te sturen. Er is ook een chat. Wanneer deze beschikbaar is dan is er een button toonbaar rechtsonder in het scherm. Klik je hier op dan kun je direct de vraag stellen.

Links in het scherm zie je de mogelijkheid om te filteren. Weet je al welk model speciekuip je nodig hebt dan kun je de wensen daar aanklikken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bepaalde inhoud aan te klikken. Zoek je een speciekuip in een bepaalde prijsklasse dan is het ook mogelijk om daarop te filteren. Je zou dus ook een een combinatie van filters in kunnen stellenn. Je klikt dan een inhoud aan met een prijsklasse. Meteen zie je dan op het scherm de speciekuipen verschijnen die deze bepaalde inhoud hebben en die ook binnen een bepaalde prijsklasse vallen. Wij hebben er alles aan gedaan om het winkelen op Gyzs.nl zo makkelijk mogelijk te maken. Dit geldt ook als je gaat afrekenen. Dit is een snel en makkelijk proces met vele betaalmogelijkheden.