Deurbeslag (3691)

Deurbeslag is een essentieel onderdeel van uw woning, winkel of bedrijfspand. Enerzijds functioneel om een deur te kunnen openen en sluiten, anderzijds ter beveiliging van de deuren. Daarnaast dient deurbeslag ook ter verfraaiing, het oog wil ook wat. Bij Gyzs.nl vindt u daarom dan ook een uitgebreid assortiment aan deurbeslag van gerenommeerde merken als Buva, Axa, Intersteel en Nemef. 

De belangrijkste producten zijn: Binnendeurbeslag, Veiligheidsbeslag, Deurkrukken, Briefplaten en Deuropvangbeugels.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 108

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 108

Deurbeslag kopen

Bij het aanschaffen van deurbeslag zijn een aantal zaken belangrijk, met name de afmetingen van de uitsparingen in de deur en het slot. Dit maakt het niet altijd makkelijk om het juiste beslag te kiezen, maar bij GYZS zijn we je altijd graag van dienst om te vinden wat je zoekt. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Wat is deurbeslag?

Onder de noemer deurbeslag vallen veel verschillende soorten artikelen. Zoals:

 • Deurgrepen
 • Briefplaten
 • Deurgarnituren
 • Deurkrukken
 • Huisnummers
 • Deurschilden
 • Veiligheidsbeslag
 • Kortschilden
 • Langschilden

Veel van deze producten zijn te vinden op of rond de voordeur van jouw huis en springen dus gelijk in het oog. Het juiste type deurbeslag zorgt dan ook voor de finishing touch van jouw woning. Bij het kiezen van jouw deurbeslag zijn een aantal eigenschappen waar je op moet letten.
Ten eerste kun je een stijl kiezen die past bij de stijl van de woning, bijvoorbeeld modern, landelijk of jaren 30. Daarna kun je kiezen voor de mooiste kleur. Waar voorheen blank aluminum de standaard was, is er tegenwoordig veel meer keuze. Zo kun je ook kiezen voor zwart deurbeslag, roestvaststaal, messing of zelfs koper.


Deurgrepen

Deurgrepen zijn zowel verkrijgbaar voor toegangsdeuren als meubeldeuren. Naast een functioneel doel dienen deurgrepen vaak ook een esthetisch doel, oftewel ze mogen er ook mooi uit zien. Om deze reden bieden we bij Gyzs een uitgebreid assortiment van verschillende materialen, kleuren en maten.


Briefplaten

Briefplaten vind je meestal in of naast een voordeur en wordt ook wel een brievenbusklep genoemd. Deze klep maakt het in geopende toestand mogelijk om post in te werpen maar houdt in gesloten toestand het weer buiten. Vanzelfsprekend moet het uiterlijk passen bij de deur, vandaar dat wij een assortiment hebben met verschillende kleuren zoals chroom, messing, aluminium en rvs en verschillende stijlen zoals rond, rechthoekig, modern en retro.


Deurkrukken

Deurkrukken zijn de meest verkochte vorm van deurbeslag. Elke binnen- of buitendeur is over het algemeen voorzien van een deurkruk om de deur te openen of sluiten. Ook hier geldt weer dat er een uitgebreide keuze is in verschillende vormen, materialen en kleuren. Voor binnen wordt over het algemeen aluminium gebruikt terwijl voor buiten roestvast staal zorgt voor een optimale duurzaamheid. Naast de gebruikelijke kleuren worden de deurkrukken nu ook in de trendkleur zwart geleverd.

Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag is voorzien van een SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. Als beslag dit keurmerk mag voeren dan is het voor een inbreker al een stuk lastiger om het beslag open te krijgen. Hier zijn we gelijk bij de belangrijkste eigenschap van veiligheidsbeslag aangekomen; het voorkomen van inbraken. De mate van inbraakwerendheid wordt aangegeven met het aantal sterren in het SKG keurmerk. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit is een onafhankelijk instituut dat hang- en sluitwerk beoordeelt op sterkte en duurzaamheid. Als de inbraakwerendheid voldoende is wordt er een aantal sterren toegekend .

 • 1 SKG ster: standaard, 3 minuten inbraakwerend
 • 2 SKG sterren: zwaar, 3 minuten zelfstandig inbraakwerend
 • 3 SKG sterren: extra zwaar, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend

De totale inbraakwerendheid is wel van meerdere factoren afhankelijk, bijvoorbeeld ook de wijze van montage, de sterkte van de deur en de combinatie van scharnieren, cilinder en veiligheidsbeslag.

Deurbeslag online bij Gyzs

Met het grote assortiment zou je Gyzs wel eens de grootste online deurbeslagshop van de Benelux kunnen noemen. Op onze website vind je binnen deze categorie bijna 3000 soorten beslag voor jouw deur.

De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Argenta S-greep set - primer
Argenta S-greep set - zwart geanodiseerd
Argenta S-greep set - F1 geborsteld

Mocht er toch een soort deurbeslag ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.