Deurbeslag (3082)

Deurbeslag is een essentieel onderdeel van uw woning, winkel of bedrijfspand. Enerzijds functioneel om een deur te kunnen openen en sluiten, anderzijds ter beveiliging van de deuren. Daarnaast dient deurbeslag ook ter verfraaiing, het oog wil ook wat. Bij Gyzs.nl vindt u daarom dan ook een uitgebreid assortiment aan deurbeslag van gerenommeerde merken als Buva, Axa, Intersteel en Nemef.

Deurbeslag kopen

Bij het aanschaffen van deurbeslag zijn een aantal zaken belangrijk, met name de afmetingen van de uitsparingen in de deur en het slot. Dit maakt het niet altijd makkelijk om het juiste beslag te kiezen, maar bij GYZS zijn we je altijd graag van dienst om te vinden wat je zoekt. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 94

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 94

Deurbeslag

Wat is deurbeslag?

Onder de noemer deurbeslag vallen veel verschillende soorten artikelen. Zoals:

 • Deurgrepen
 • Briefplaten
 • Deurgarnituren
 • Deurkrukken
 • Huisnummers
 • Deurschilden
 • Veiligheidsbeslag
 • Kortschilden
 • Langschilden

Deurgrepen

Deurgrepen zijn zowel verkrijgbaar voor toegangsdeuren als meubeldeuren. Naast een functioneel doel dienen deurgrepen vaak ook een esthetisch doel, oftewel ze mogen er ook mooi uit zien. Om deze reden bieden we bij Gyzs een uitgebreid assortiment van verschillende materialen, kleuren en maten.


Briefplaten

Briefplaten vind je meestal in of naast een voordeur en wordt ook wel een brievenbusklep genoemd. Deze klep maakt het in geopende toestand mogelijk om post in te werpen maar houdt in gesloten toestand het weer buiten. Vanzelfsprekend moet het uiterlijk passen bij de deur, vandaar dat wij een assortiment hebben met verschillende kleuren zoals chroom, messing, aluminium en rvs en verschillende stijlen zoals rond, rechthoekig, modern en retro.


Deurkrukken

Deurkrukken zijn de meest verkochte vorm van deurbeslag. Elke binnen- of buitendeur is over het algemeen voorzien van een deurkruk om de deur te openen of sluiten. Ook hier geldt weer dat er een uitgebreide keuze is in verschillende vormen, materialen en kleuren. Voor binnen wordt over het algemeen aluminium gebruikt terwijl voor buiten roestvast staal zorgt voor een optimale duurzaamheid. Naast de gebruikelijke kleuren worden de deurkrukken nu ook in de trendkleur zwart geleverd.

Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag is voorzien van een SKG keurmerk en het Politiekeurmerk veilig wonen. Als beslag dit keurmerk mag voeren dan is het voor een inbreker al een stuk lastiger om het beslag open te krijgen. Hier zijn we gelijk bij de belangrijkste eigenschap van veiligheidsbeslag aangekomen; het voorkomen van inbraken. De mate van inbraakwerendheid wordt aangegeven met het aantal sterren in het SKG keurmerk. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit is een onafhankelijk instituut dat hang- en sluitwerk beoordeelt op sterkte en duurzaamheid. Als de inbraakwerendheid voldoende is wordt er een aantal sterren toegekend .

 • 1 SKG ster: standaard, 3 minuten inbraakwerend
 • 2 SKG sterren: zwaar, 3 minuten zelfstandig inbraakwerend
 • 3 SKG sterren: extra zwaar, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend

De totale inbraakwerendheid is wel van meerdere factoren afhankelijk, bijvoorbeeld ook de wijze van montage, de sterkte van de deur en de combinatie van scharnieren, cilinder en veiligheidsbeslag.