Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Waterpassen bij GYZS.nl (77)

Een waterpas zal je vaak gebruiken en deze behoort tot de standaarduitrusting van een klusser. Het is belangrijk om van een goede waterpas gebruik te maken. De werking van het gereedschap is simpel. De waterpas heeft een starre en vlakke ondergrond. Aan de bovenkant is een buisje te zien. In dit buisje zit een luchtbel. Dit wordt de libelle genoemd. Bevindt deze libelle zich tussen de meetlijnen dan betekend het dat het oppervlak recht is en dat wordt dan waterpas genoemd. In de praktijk komt het er op neer dat je de waterpas op een oppervlak plaatst en je ziet dan direct of deze recht is.

Je ziet in ons assortiment diverse soorten waterpassen. Dit is onder andere de digitale waterpas. Deze is makkelijk af te lezen en er is ook makkelijk mee te werken. Prefereer je de normale waterpas dan is deze uiteraard ook te bestellen. Om makkelijk een keuze te maken willen wij je aanraden om van de mogelijkheid om te filteren gebruik te maken. Dit kan worden gedaan aan de linkerzijde van het scherm. Daar zie je een aantal specificaties staan. Dit is onder andere de lengte en het merk. Wanneer je daar een lengte van 400 millimeter aanklikt en het merk Ironsoide dan zie je alleen de waterpassen van dit merk met de gewenste lengte. Het online winkelen wordt een stuk makkelijker op deze manier.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waterpassen

De juiste waterpas vinden voor de juiste prijs

Gyzs.nl vindt het belangrijk om artikelen tegen een lage prijs aan te bieden. Dit heb je misschien al wel gezien als je al een kijkje bij het assortiment waterpassen hebt genomen. Het is bij het filteren niet alleen mogelijk om specificaties aan te klikken. Het is ook mogelijk om een prijs aan te klikken. Dit doe je dan in combinatie met de specificaties. Je ziet dan niet alleen de waterpassen met de juiste specificaties in beeld. Ook zie je dan de waterpassen binnen een bepaalde prijsklasse. Dit maakt het makkelijk om een aankoop binnen je budget te doen.

Bij Gyzs.nl bestel je zowel de normale waterpas als de digitale waterpas voor een lage prijs. Wij zorgen er dan ook nog eens voor dat deze snel geleverd worden. Klik je een waterpas aan dat zie je alle specificaties staan en ook de levertijd. De meeste waterpassen die zijn op voorraad. Dat betekent dat deze dezelfde dag kunnen worden verzonden. In de meeste gevallen zullen die de volgende dag al worden geleverd. Je kunt dus snel met de waterpas aan de slag. Heb je nog meer gereedschappen nodig dan willen wij aanraden dat je verder door ons assortiment bladert. Dan zal je merken dat niet alleen de waterpassen voordelig zijn en dat deze snel geleverd kunne worden. Dit geldt voor al onze artikelen. Bestel je dan voor meer dan honderd euro in totaal dan zullen wij de bestelling ook nog eens zonder verzendkosten verzenden. Dit is ook weer een prima manier om een besparing te realiseren.