Tuingereedschap

(941)

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen punt, bij GYZS.nl vindt u alles om uw tuin bij te houden of een complete metamorfose te geven. Niets is zo fijn als werken in de tuin met het juiste gereedschap voor handen. Ook voor de stratenmaker of andere professionals die bijv grondwerk verrichten hebben wij handige tools zoals schoppen en houwelen.

Lees verder

Tuingereedschap online kopen

Wij hebben een breed assortiment tuingereedschap om u te helpen bij uw klussen buitenshuis. Van harken, schoffels en schoppen tot grondboren en tuinscharen, met ons gazon- en tuingereedschap klaart u elke klus in de tuin snel en effectief. Talen Tools, Gloria, Kelfort en Freund zijn enkele van de merken die wij aanbieden. In deze categorie vindt u overigens alleen met mankracht aangedreven tuingereedschap, mocht u iets meer power nodig hebben, dan kunt u ook een kijkje nemen bij onze afdeling elektrisch tuingereedschap.

Onkruid verwijderen

Onkruid in de tuin bent u zo kwijt met het juiste gereedschap. Onkruid tussen de tegels? Met een onkruidborstel of voegenkrabber bent u er zo vanaf. Al groeit het onkruid in de grond is een schoffel niet te missen.
Na al het onkruid te verwijderen veegt u het gemakkelijk samen met de bladeren op een hoop met een van onze harken. Mocht u onkruid willen verdelgen met een vloeibaar bestrijdingsmiddel of juist uw gewassen willen beschermen of voeden met plantenvoeding dan doet u dit het makkelijkst met 1 van onze drukspuiten.

Tuinscharen

Een goeie tuinschaar is voor elke tuinierder onmisbaar! Als u het goed doet groeien de struiken en bomen elk jaar weer groter, dus is snoeien een terugkerend ritueel. Niets is frustrerender dan snoeien met bot gereedschap. Met een snoeischaar van Felco, Freund of Gardena weet u zeker dat elke snoeiklus zonder problemen geklaard wordt.
Voor heggen zit u zeker goed met een heggenschaar van Freund

Schoppen

Als er gegraven moet worden heeft u een spade nodig. Als u een sleuf voor bijvoorbeeld een ondergrondse kabel moet graven gaat dit heel goed met een draineerspade, deze is smaller dan een gewone spade. In de categorie schoppen vindt u ook batsen, betonschoppen en ballastschoppen. De ballastschop is een schop met een groot rechthoekig blad die vooral geschikt is om een grotere hoeveelheid materiaal te tillen of verplaatsen. De betonschop, panschop of bats is ideaal om zwaardere materialen zoals zand en grind te verplaatsen. Deze worden dan ook vaak gebruikt om een betonmolen te vullen.Tuingereedschap ophangen

Wilt u na gebruik uw gereedschap weer netjes opbergen? Een gereedschapshouder is hier perfect voor. In deze houder kunt u simpel al uw gereedschap met een steel klemmen. Zo pakt u het er bij volgende gebruik weer snel bij en is het tot die tijd mooi opgeborgen en staat het niet in de weg. 

 

De nieuwste artikelen binnen deze catgorie zijn op dit moment:

Bahco traditionele snoeischaar 190mm snijcapaciteit 15mm
Mesto drukspuit Pico 3232 kunststof 5ltr
Mesto drukspuit Ferrox 3585P metaal 10ltr


Mocht er toch een soort tuingereedschap ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.
Onze professionals staan voor u klaar

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00!

Bel 0224 - 212 026,WhatsApp of mail

  1. Prijs  0,00 -  1.000,00
  2. kunststof  0,00 -  1.000,00