Nieten en brads (837)

Als nieten niet nieten, en brads niet bradden, ben je niet blij. Ze zijn namelijk onmisbaar in de verpakkingsindustrie, palletbouw en vele andere takken van sport. Gelukkig vind je bij GYZS nieten en brads in alle denkbare breedtes, lengtes en uitvoeringen. Kijk maar hieronder.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 25

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 25

Nieten en brads kopen

Nieten en brads koop je als je een tacker hebt of net hebt aangeschaft. En die zet je in voor diverse doeleinden, zoals voor het verpakken van spullen, timmerwerk, hout op beton, hout op staal, tuinhout en we vergeten zeker nog 1.000 andere toepassingen. Het is gewoon teveel om op te noemen. Tackers, en de bijbehorende nieten en brads, zijn inzetbaar voor ontelbare projecten en klussen.

Het hangt er dus maar net van af waarvoor je nieten en brads voor nodig hebt. Het is best logisch dat bijvoorbeeld een timmerman die een gipswand plaatst heel andere nieten of brads nodig heeft dan een orderpicker die bestellingen voor een webshop moet inpakken.

Niet de nieten die je zoekt? Vraag het de helpdesk!

Met onderstaande info hopen we je een beetje op weg te helpen. Kom je er toch niet uit? Geen zorgen, we hebben een uitstekende klantenservice stand-by staan, stuk voor stuk niet experts ; -). Je bereikt ze via WhatsApp, telefoon en e-mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

 • Koop nieten en brads in alle soorten en maten bij GYZS
 • Grote, zakelijke bestelling? Vraag dan naar onze interessante kortingsmogelijkheden!
 • Meer dan 100.000 artikelen leverbaar voor de (af)bouw

De beste vrienden van je tacker!

Je tacker is een vrij nutteloos apparaat als je nieten en/of brads op zijn. Daarom is het slim om altijd een voorraadje klaar te hebben liggen wanneer je hem regelmatig nodig hebt. Bij GYZS heb je de optie om groot in te kopen. Dan heb je gelijk lekker veel nieten en brads in huis en bovendien kom je dan, bij grote, zakelijke inkopen bij GYZS, in aanmerking voor onze interessante kortingsregelingen.

Toepassingen nieten en brads

Hierboven hebben we al een paar werkgebieden genoemd waar brads en nieten echte uitblinkers zijn, maar er zijn er nog veel meer. Zo zijn ze bij deze klussen ook echte uitblinkers:

 • Stofferen
 • Meubelmakerij
 • Houtverpakkingen
 • Bekistingen
 • Trappenbouw
 • Vloeren leggen
 • Raamwerk
 • Dakkapelbouw

Dat is zo’n beetje wat wij wisten. Heb jij nieten en brads nodig voor iets anders? Helemaal prima: we helpen je graag met het vinden van het voor jou perfecte product.

Welk type nieten en brads zijn er?

Op deze pagina hebben we alle soorten nieten en brads verzameld. Om het overzicht te bewaren, hebben we deze categorie onderverdeeld in vier onderliggende subcategorieën, namelijk:

1.      Brads

Dit zijn eigenlijk zeer dunne, koploze spijkers. Het voordeel van brads is dan ook dat wanneer je hiermee werkt, er bijna niets van ziet. Ideaal bij het plaatsen van gipswanden, zodat je maar minimaal hoeft te plamuren.

2.      Nieten

Nieten kennen we allemaal. Het is een veel gezien bevestigingsmiddel in talloze industrieën en projecten. Eigenlijk zijn het twee minuscule spijkertjes die aan elkaar vastzitten. Meer is het niet, maar nieten zijn o zo handig! Kies de lengte en breedte van je nieten afhankelijk van je toepassing en je nietpistool.

3.      Schietnagels

Schietnagels lijken op brads, maar hebben wel een kop. Dat is het grote verschil. Ze zijn geschikt voor veel timmermansdoeleinden waar het niet zo erg is dat je een spijkerkop ziet. Ook in deze subcategorie hebben we zat te kiezen. Zo hebben we schietnagels op rol, maar ook in strips. En zijn er natuurlijk veel verschillende lengtes, diktes en bewerkingen.

4.      T-nagels

T-nagels gebruik je vooral als je zaken wilt bevestigen aan hout, staal en beton. Wat dat betreft zijn ze multifunctioneel, maar ze zijn wel altijd 2.2 mm dik. Ze variëren echter wel in lengte. Het is maar net hoe diep je wilt gaan, natuurlijk.

Gevonden of niet(en)?

Je vind bovenstaande uitvoeringen linksboven aan deze pagina, naast het aanbod. Kun je jouw ideale nieten en brads vinden of niet? Of weet je niet zeker of deze gaan passen in jouw tacker? Voor advies en vragen ben je van harte welkom bij onze helpdesk. Je kan ze een appje sturen, maar ouderwetsch bellen en mailen kan natuurlijk ook. Dat doe je via deze buttons:

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

Hoe lang moeten nieten/brads zijn?

Voor zowel nieten als brads hebben we een handig vuistregeltje:

 1. Brads – Kies brads die ongeveer 2,5 keer zo lang zijn als de dikte van het materiaal dat je wilt bevestigen. Dan weet je zeker dat de brad stevig vast komt te zitten.
 2. Nieten – Voor nieten geldt dat ze voor een stevige bevestiging 3 keer langer moeten zijn dan de dikte van het te bevestigen materiaal.

We willen er wel nog even bij zeggen dat het handig is om zeker te weten dat je nieten en brads niet te diep gaan. We hebben allemaal wel eens de filmpjes gezien van de geraakte waterleiding zodat je Vooraf meten is zeker weten!

Bekijk ook onze nieuwste nieten en brads!

Bij GYZS vinden we het belangrijk dat ons aanbod altijd actueel blijft. Daarom volgen we ontwikkelingen in (af)bouwland op de voet en voor nieten en brads is dat niet anders. Momenteel zijn de laatste drie toevoegingen op dat gebied:

Metaalnagel 2.5x32mm (6000st)
Spoelringnagel blank 2.1x50mm (9000st)
Spoelringnagel blank 2.3x55mm (9000st)