Binnendeurbeslag (491)

Binnendeurbeslag bestaat uit deurkrukken en deursluitingen voor diverse soorten binnendeuren. Beslag is er in verschillende stijlen, materialen en kleuren. De meest voorkomende modellen zijn van roestvrij staal, staal of aluminium. De verschillende modellen kunnen boven, in het midden of onder de deur worden gemonteerd en worden geleverd met een gladde afdekking of een rozet. Merken zijn Buva, Intersteel, Entra, Ami en Nemef.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 15

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 15

Binnendeurbeslag kopen

Onze binnendeurkrukken zijn niet alleen een praktische manier om uw deuren te openen en te sluiten, ze zijn ook een geweldige manier om het ontwerp van uw woning een perfecte finishing touch te geven. We hebben een groot aantal afwerkingen in onze collectie, dus u kunt er zeker van zijn dat u iets krijgt dat ook bij uw interieur past. Onze binnenhandgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en materialen, zoals aluminium, messing, staal of roestvrij staal. U kunt kiezen tussen Pc maten 55mm, 72mm of 92mm en modellen met sloten, zonder sloten of met sleutelloze openingen. Deze opties maken deze deurkrukken zeer geschikt voor alle soorten binnendeuren zoals badkamers of keukens.

Soorten binnendeurbeslag

Deurbeslag voor binnendeuren is verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen. Zo zijn er deurkrukken op een plaat (=schild) of met een ronde voet (=rozet). Daarnaast zijn er ook vierkante rozetten. Het standaard binnendeurbeslag is geschikt voor normale binnendeuren, maar er zijn ook uitvoeringen voor toiletten en badkamers. Deze hebben dan een slot wat van één kant te bedienen is.

Binnendeurbeslag met slot

Ook is er deurbeslag verkrijgbaar dat geschikt is voor deuren die met een sleutel afgesloten moeten kunnen worden. Dit kan zowel met een cilinderslot als met een klavierslot zijn. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, meterkasten of andere ruimtes die afgesloten moeten kunnen worden. Dit beslag is niet inbraakwerend, daarvoor kunt u bij ons veiligheidsbeslag kijken.

Verschillende kleuren deurbeslag

De tijd dat binnendeurbeslag maar in 1 kleur verkrijgbaar was ligt alweer lang achter ons. tegenwoordig is er bij elke interieurtrend wel bijpassend deurbeslag te vinden. Een van de grootste trends van het moment is zwart hang- en sluitwerk. Zowel glanzend als mat zwart. Zwart deurbeslag is dan ook in ruime mate bij Gyzs verkrijgbaar.
Andere populaire kleuren zijn roestvast staal, grijs, nikkel en aluminium.

Merken 

Bij Gyzs.nl kunt u deurbeslag kopen van vele verschillende merken met elk hun eigen sterke punten. Bekende grote merken met producten van goede kwaliteit zijn:

 • Buva
 • Intersteel
 • Ami
 • Nemef

Wellicht minder bekende merken met een meer gespecialiseerd assortiment kunt u ook bij Gyzs vinden, dit zijn dan bijvoorbeeld:

 • Entra
 • Formani
 • Ten Hulscher
 • WallebroekBinnendeurkrukken

Bent u op zoek naar binnendeurkrukken? Deurbeslag wordt ook apart verkocht. Zo verkopen wij zowel losse deurkrukken als complete deurbeslagsets. Dit laatste noemen wij ook wel deurgarnituren. Op onze website bieden wij verschillende soorten binnendeurbeslag te koop aan, zoals losse schilden, deurklinken, deurkrukken of combinaties zoals knop/kruk combinaties, deurkruk op rozet of deurkruk op schild.

Binnendeurbeslag met PC-maat

Bijna elk deurslot heeft een PC-maat. Deze maat is de afstand van het krukgat en het hart van de profielcilinder. Als u beslag met rozet koopt hoeft u niet op deze maat te letten, maar als u met schild koopt is deze maat wel belangrijk. Als u gaat bestellen is het dus wel belangrijk om deze maat te weten. Hoe u deze maat op kunt meten kunt u lezen in ons blog over dit onderwerp.

Verschillende uitvoeringen

Zoals u heeft kunnen lezen is binnendeurbeslag dus verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Kies voor het type binnendeurbeslag dat bij uw situatie past. Binnendeurbeslag is in grote aantallen bij Gyzs verkrijgbaar en is geschikt voor zowel linksdraaiende deuren als rechtsdraaiende deuren. De voordelen van een goed binnendeurbeslag zijn een natuurlijk gevoel bij het sluiten van de deur, gebruiksgemak en een mooie uitstraling. Een nieuw binnendeurbeslag zorgt ervoor dat u 's ochtends niet kunt wachten om uit bed te stappen en de deur zachtjes achter u dicht te trekken!

GYZS.nl probeert u op het gebied van binnendeurbeslag een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden.
De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Hoppe knop op rozet E58/42 rvs
Ami deurkruk 362 L-model haaks 18mm DD.38/42 F1
Ami deurkruk 356 D-model ZS zwart dd 63/67mm

Mocht er toch een binnendeurbeslag ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.