Buitendeursloten (83)

Buitendeursloten bestelt u eenvoudig bij GYZS.nl. Een buitendeurslot is voor de voor- of achterdeur. De sloten zijn extra zwaar uitgerust om inbrekers te weren. Het is handig om te kijken naar het keurmerk (SKG) van het slot, hoe beter het keurmerk des te beter de beveiliging van uw huis is. Een veiligheidsslot bevat een dagschoot en een nachtschoot.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Buitendeursloten

Op zoek naar een nieuw slot voor uw voor- of achterdeur? Dan bent u bij GYZS.nl aan het juiste adres. Een buitendeurslot is gemaakt van extra stevig materiaal om uw deuren zo goed mogelijk te beveiligen.

Veiligheidsslot

Veiligheidssloten zijn voorzien van een dikke voorplaat die het moeilijk maakt het slot door te boren.
Een veiligheidsslot bevat een dagschoot die met de deurkruk, een draaiknop of een sleutel kan worden bewogen. Ook bevat deze een nachtschoot ook wel nachtslot genoemd. Deze wordt geactiveerd door de sleutel twee slagen te draaien om zo de deur te extra te vergrendelen.
Sloten van Nemef of Lips zijn een begrip op de markt en een bieden beide goede bescherming voor uw deur tegen braak!

SKG keurmerk

SKG is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.
Tegenwoordig zijn de meest gebruikte cilinders SKG**, deze zijn niet bestand tegen kerntrekken. Dit is een inbraakmethode waarbij een inbreker een schroef in de cilinder schroeft en met deze de cilinder en al uit het slot trekt.
SKG*** cilinders zijn versterkt met kerntrekbeveiliging en bieden daarmee de optimale bescherming tegen inbraak. Ook inbraakmethodes als lockpicking en de klopsleutelmethode worden zo lastig mogelijk gemaakt met deze cilinders.

Veiligheidsbeslag

Bij een nieuwe cilinder kan een bijpassende greep niet missen! Voor uw buitendeuren is het veiligheidsbeslag van groot belang. Ook bieden deze extra bescherming tegen braak en maken ze het plaatje helemaal af.
Veiligheidsbeslag is ook voorzien van het SKG keurmerk.

Draairichting deur

Let bij de aankoop van een nieuw slot op de draairichting van de deur. We helpen je graag verder om te bepalen of je een links- of rechtsdraaiende nodig hebt. Lees in dit blog meer over hoe u de draairichting van uw deur bepaalt!

De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Nemef vh-cil.slot 4119/27 pc55 DIN ls (holl/rs)SKG2
Nemef vh-cil.slot 4119/27 pc55 DIN rs (holl ls)SKG2
Vh. Mauer plataldeurslot 9055 pc72 doorn 55mm DIN ls

Mocht er toch een soort buitendeursloten ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.