Pluggen (453)

Een plug is er in vele soorten en maten. Gyzs.nl biedt dan ook een groot aanbod aan pluggen. Dit varieert van plastic pluggen tot aan messing pluggen. Bij de plug wordt aangegeven per hoeveel deze geleverd wordt. Het is belangrijk om dit te bekijken. Bij de meeste verpakkingen zitten honderd pluggen. Wanneer je dus een plug bestelt dan weet je dat je er lange tijd mee vooruit kunt. Er zijn ook verpakkingen waarmee de schroef meegeleverd wordt. Zo krijg je alles geleverd om bijvoorbeeld snel een foto op te hangen. Kijk dus eerst eens in deze categorie wat de mogelijkheden zijn. Daarna kun je de keuze voor de juiste plug maken.
Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 15

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 15

Pluggen

Pluggen online kopen

De pluggen zijn er niet alleen in verschillende vormen maar ook in verschillende maten. Het is ook belangrijk om daar rekening mee te houden. Wanneer er een dieper gat in de muur zit is het uiteraard ook van belang om een grotere plug te gebruiken. Bij de producten zelf staat duidelijk aangegeven wat de maat van de pluggen is. Let hier ook op voordat je de bestelling plaatst. Wil je bij de losse pluggen ook de schroeven mee bestellen dan kan dit uiteraard ook. Wij bieden je een ruim assortiment aan schroeven. Deze zijn net als de pluggen gunstig geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Het kan dan ook aan te raden zijn om deze direct mee te bestellen. Jij krijgt dan meteen alles geleverd wat je nodig bent voor de klus.

Fischer pluggen

Wij vinden het niet alleen belangrijk om pluggen tegen lage prijzen te leveren. Voor ons is het ook van belang dat het kwalitatieve pluggen zijn. De pluggen moeten immers goed en makkelijk gebruikt kunnen worden. Dit is ook de reden dat je van veel hoogwaardige fabrikanten de pluggen bij ons op de website ziet staan. Dit zijn onder andere de pluggen van Fischer. Deze fabrikant heeft een goede naam en staat bekend om het leveren van pluggen. Bij de pluggen kun je de specificaties lezen. Daar zie je dan niet alleen de afmetingen maar ook waar de pluggen voor geschikt zijn.

Ga maar eens snel bladeren door het assortiment. Je kunt bij de categorieën ook direct aanklikken welke plug je nodig hebt. Meteen zullen dan de juiste pluggen op het scherm verschijnen. Dit maakt het makkelijker om snel de juiste keuze te maken. Verder is het ook mogelijk om een prijsklasse aan te klikken. Wanneer je dit doet dan weet je dat je direct de pluggen ziet die binnen jouw budget liggen. Mocht je twijfelen over welke plug je nodig bent dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. 

Nieuwste pluggen

De nieuwste artikelen zijn op het moment:

Knipex 2801200 Montagetang - 200mm
QZ 859 nagelplug nagel gehard 6.0x60 mm Pozidriv PZ 2 nylon 859.06060.0120
QZ 859 nagelplug nagel gehard 6.0x80 mm Pozidriv PZ 2 nylon 859.06080.0120

Mocht er toch een soort pluggen ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of offerte tegen een scherpe prijs.
U kunt onze technische verkoopspecialisten bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026.