Dakramen (130)

Met een dakraam zorg je voor licht, ruimte én ventilatie op een donkere zolder. Een nieuw dakraam kan het verschil maken. Je tovert een bedompte zolder om in een hobby- en studeerkamer, of een extra slaapkamer. Bekijk het ruime assortiment van Gyzs.nl hieronder.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dakraam kopen

Een dakraam kopen doe je voor verschillende redenen. Misschien is je oude dakraam lek of kapot en is het aan vervanging toe. Het kan natuurlijk ook goed zijn dat je je zolder wilt renoveren en de extra ruimte in je huis wilt benutten. Want met een dakraam geef je een ruimte een hele nieuwe functie en look. In plaats van een donker hol haal je nu licht naar binnen, en omdat de meeste dakramen open kunnen, kan je ook stukken beter ventileren. Gezond en lekker fris. Een dakraam werkt dan ook waarde verhogend voor je huis en is daarom een echte aanwinst.

Weet je al wat voor type dakraam je nodig hebt en heb je ook al je bijkomende dakraam onderdelen gevonden? Gyzs.nl biedt je een ruim assortiment dakramen en alle daarbij horende materialen. Hierboven vind je al onze tuimeldakramen, uitzettuimeldakramen en alle accessoires die je nodig hebt. Onze webshop heeft producten van topmerken als Keylite, Ubbink en VELUX direct uit eigen voorraad leverbaar. Als je hier vragen over hebt, horen we het graag. Je kan ons mailen of bellen via onderstaande buttons. Ook zijn we bereikbaar via WhatsApp.

[Klantenservice@gyzs.nl] [Bel 0224-21202]

  • Dakramen van o.a. Velux direct uit voorraad leverbaar
  • We verkopen aan particuliere én zakelijke klanten
  • Gratis bezorgd bij besteding van minimaal € 100,-

Ontdek onze dakramen

Deze pagina toont alle producten die we hebben op het gebied van dakramen. Dus ook items die bijvoorbeeld een accessoire zijn. Uiteraard hebben we ook andere merken dakramen en extra uitbreidingen, maar ook specale typen of luxe uitvoeringen van bepaalde dakramen. Zo hebben we mooie Keylite tuimeldakramen en ook tuimeldakramen inclusief gordijn. Bepaal van te voren wat je allemaal graag zou terugzien in jouw ideale dakraam. Met een duidelijk beeld in hoofd maak je zo makkelijk een goede keuze.

VELUX dakraam

In de wereld van de dakramen is VELUX een begrip. En dat is niet voor niets, want een VELUX dakraam staat voor jarenlang zorgeloos genieten van daglicht en frisse lucht. De VELUX groep bestaat al meer dan 75 jaar en is voor velen dan ook het merk dat als eerste te binnen schiet wanneer ze aan dakramen denken. Gyzs.nl verkoopt diverse soorten en maten VELUX dakramen, onder andere ook uitzet tuimeldakramen van VELUX. Op zoek naar een specifiek dakraam van VELUX of heb je hulp nodig? Laat het ons weten via onze helpdesk.

Keylite dakramen

Waar voor velen VELUX geldt als hét dakraam, is Keylite een onbekender merk. Dat is jammer, want het levert zeer betaalbare dakramen van vergelijkbare kwaliteit. Bovendien komen ook Keylite dakramen in alle standaartsoorten en -maten, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze niet passen. Interesse in enkel Keylite dakramen? Vink dan dit merk aan in de filters, zo krijg je een duidelijk overzicht van alleen dakramen van Keylite.

Het assortiment van Gyzs.nl

Of je nu een professionele dakraamspecialist bent, of een particulier met een echte ‘DIY’ mentaliteit, Gyzs.nl helpt je op weg. Met ons enorme assortiment hebben we alles in huis om van jouw project een succes te maken. En dan niet alleen voor dakramen, maar eigenlijk voor alle denkbare klussen in de bouw, tuinbouw, meubelmakerij en meer. Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Kijk dan zeker ook eens bij:

Heb je hulp nodig?

Heb je vragen over een van de dakramen die op deze pagina staan of wil je meer weten over de montage ervan? Gyzs.nl helpt je graag. Je kan je vraag aan onze collega’s stellen door een bericht te sturen via WhatsApp, maar mailen of bellen kan ook.

[Klantenservice@gyzs.nl] [Bel 0224-21202]