Bevestigingsmateriaal (10835)

Bevestigingsmateriaal heb je nodig bij vrijwel iedere klus. Je kunt er gewoon niet omheen: zonder bijvoorbeeld schroeven, nieten, houtverbindingen of bevestigingsankers wordt het helemaal niks. Kan je net zo goed niks doen. Gelukkig hebben we alle soorten en maten bevestigingsmaterialen op voorraad.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 257

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 257

Bevestigingsmateriaal kopen

Wij van GYZS kunnen alleen maar bevestigen: om bepaalde materialen kan je niet heen als je aan het klussen slaat. Een categorie die daaronder valt is bevestigingsmateriaal. Het houdt al gauw op als je geen spijkers hebt wanneer je gaat timmeren. En zonder plug heb je geen stevige verankering in je muren als je een tv-beugel ophangt. Kortom: bevestigingsmateriaal kopen is een must. Welk soort je nodig hebt je nodig hebt, is natuurlijk een ander verhaal en volledig afhankelijk van je (bouw)project. Gelukkig hebben we bij GYZS genoeg experts rondlopen die je kunnen voorzien in advies waar je mee verder kunt.

 • Talloze soorten en maten bevestigingsmateriaal leverbaar uit eigen voorraad
 • Interessante kortingen mogelijk bij grote, zakelijke bestellingen
 • Makkelijk besteld, snel bezorgd op jouw locatie

Vragen over bevestigingsmateriaal?

Heb ik nou een boutje, een moertje of een nippeltje nodig? Zijn deze pluggen wel geschikt voor een holle wand? Vult dit draadeind de leegte die ik wil opvullen? Al deze vragen over bevestigingsmateriaal (en meer) kan je opnemen met onze helpdesk. Ze weten van de hoed en de rand, de schroef en de spanhuls. Je bereikt ze via Whatsapp, telefoon én e-mail.

[Bel 0224 212 026] [Mail klantenservice@gyzs.nl]

Wat is bevestigingsmateriaal?

Bevestigingsmateriaal is eigenlijk een containerbegrip, een verzamelnaam voor alle middelen waarmee je twee losse delen mechanisch met elkaar verbindt. Het hangt er maar net vanaf wat dan die losse delen zijn die je wilt verbinden. Op elk potje past een dekseltje en bij iedere klus hoort een bepaald type bevestigingsmateriaal. Bij GYZS is het de hoofdcategorie van, onder andere, deze typen:


Aardig lijstje zo, he? Vinden wij ook. Als je wat wilt vastmaken, kan je op deze pagina je hart ophalen. Neem gerust een kijkje bij bovenstaande categorieën en maak gebruik van de handige filters aan de zijkant. Zo vind je jouw ideale bevestigingsmateriaal nog sneller.

Bevestigingsmateriaal to the rescue!

Ken je dat gevoel, dat je bijna klaar bent met een klus, maar je net misgrijpt voor dat ene moertje, schroefje, boutje of spijker? Balen, toch? Moet je alles stilleggen vanwege dat ene, kleine pietluttige onderdeeltje. Gauw naar de webshop van GYZS…

Of stel: je wilt even snel een plant in de tuin opbinden en je touw is op. Lekker handig. Of de bumper van je busje ligt er af omdat je dat paaltje net niet had gezien, maar je moet wel snel verder naar je volgende klus. Een stukkie tape had op dat moment al het verschil gemaakt.

En zo zie je maar: bevestigingsmateriaal is eigenlijk wat je standaard moet hebben klaarliggen in je assortimentsdoos. Dat voorkomt heel veel frustratie, onnodige onderbrekingen en ellenlang wachten. Dus sla je slag en bestel al je bevestigmateriaal handig en snel bij GYZS!

Op zoek naar bevestiging? GYZS helpt je op weg

Heb je vragen over de producten die je hierboven allemaal kan bewonderen of heb je gewoon wat bevestiging(smateriaal) nodig? Onze specialisten zullen altijd bevestigend antwoorden wanneer je ze om hulp vraagt. Je bereikt ze via Whatsapp, telefoon en mail.

[Bel 0224 212 026] [Mail klantenservice@gyzs.nl]

Bekijk onze nieuwste assortimentstoevoegingen!

GYZS is altijd bezig met het verbeteren en uitbreiden van het assortiment. Ook wat betreft bevestigingsmateriaal zitten we niet stil. Hieronder zie je de laatste drie producten die we hebben toegevoegd aan deze categorie. Misschien wat voor jou?


Constructieplug DuoXpand 10 x 160 T verzonken
Constructieplug DuoXpand 10 x 140 T verzonken
Constructieplug DuoXpand 10 x 120 T verzonken