Veiligheidsbeslag bij GYZS.nl (375)

Wonen in een veilig huis is van groot belang. Veiligheidsbeslag is dan ook belangrijk. Dit maakt het voor gasten met de verkeerde intenties een stuk lastiger om binnen te komen. Wanneer je naar ons aanbod kijkt dan weet je dat wij een groot aanbod aan beslag hebben. Dit is ook beslag wat snel geleverd kan worden. Het is dus mogelijk om op zeer korte termijn je huis veiliger te maken. Bij het veiligheidsbeslag staat duidelijk de levertijd aangegeven. Is een artikel op voorraad dan kan dit dezelfde dan nog verzonden worden. Het is ook mogelijk om het beslag nog dezelfde dag geleverd te krijgen. Dit kan als het beslag voor twaalf uur 's middags wordt besteld. Lang wachten op een bestelling is bij Gyzs.nl niet nodig.

Er is een grote diversiteit aan beslag. Er is beslag met aan beide zijden een deurkruk. Ook is er beslag waar er aan één zijde een deurkruk is en aan de andere zijde een deurknop. Deze laatste is geschikt voor voordeuren. Bij de meeste modellen worden de materialen die je nodig bent voor het bevestigen meegeleverd. Dit is niet alleen een besparing op de kosten maar je weet op deze manier ook dat je de juiste bevestigingsmaterialen geleverd krijgt en dat deze geschikt zijn om bij het veiligheidsbeslag te gebruiken. Snel krijg je het beslag geleverd en doordat alles meegeleverd wordt kun je deze direct monteren.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 12

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 12

Veiligheidsbeslag

Hoe werkt het veiligheidsbeslag?

De werking van het veiligheidsbeslag is simpel. Dit is beslag wat altijd is voorzien van een binneschild en een buitenschild. Deze zijn zeer lastig te verwijderen. Het maakt het dan ook erg lastig om bij het sleutelhuis te komen. Des te langer inbrekers bezig zijn een deur open te maken des te minder interessant een woning is. Het is dan ook belangrijk dat je niet alleen de voordeur van dit beslag voorziet. Ook de achterdeur is belangrijk en dient goed beveiligd te worden. Is er in de woning waar bijvoorbeeld een kluis staat dan zou je erover kunnen denken om ook de deur van deze kamer te voorzien van veiligheidsbeslag. Jij doet er dan alles aan om de woning zo goed mogelijk te beveiligen.

Een goede beveiliging van de woning daar is niet alleen veiligheidsbeslag voor nodig. Ook andere artikelen die in ons assortiment te vinden zijn maken je woning veiliger. Denk bijvoorbeeld aan een deurspion. Hiermee kun je zien wie er voor de deur staat zonder open te doen. Neem dan ook eens een kijkje in ons overige assortiment. Je ziet dan direct welke leuke producten wij allemaal aanbieden en hoe laag de prijzen zijn. Het is helemaal niet duur om je woning veilig te maken. Het geeft ook een goed gevoel als je weet dat het voor ongenode gasten lastig is om binnen te komen. Woongenot is belangrijk en daar hoort veiligheid bij. Wij nodigen je graag uit de producten in deze categorie te bekijken. Neem daarna ook eens een kijkje bij ons overige assortiment en zie hoe jij de woning nog veiliger kunt maken