Bovenraam (95)

Bovenramen zijn ramen die buiten het directe bereik van een persoon zijn. Voor veiligheid en stevigheid is het zeer belangrijk dat uw bovenraam is voorzien van alle toebehoren. Op GYZS.nl vindt u alle raambeslag toebehoren, waaronder onderlegplaten, sluithaken en elektrische bovenraamsluitingen.

Bovenraamsluitingen kopen

Mocht u hulp nodig hebben met de aankoop van een bovenraamsluiting, raambok of een ander artikel dan staan onze specialisten u graag te woord. Mocht u een voorradig artikel voor 16.30 dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toepassing

bovenraamsluiting

Bovenramen zijn ramen die zich buiten het directe bereik van personen bevinden. Het openen en sluiten van deze ramen kan dus alleen gedaan worden met speciale hulpmiddelen. GYZS biedt verschillende opties voor de bediening van een bovenraam.

Handgrepen

Extra lange handgrepen

Zo zijn er extra lange handgrepen zodat u alsnog het raam kan openen. Deze is wel alleen geschikt voor ramen die niet veel hoger zijn dan een normaal raam. Voor bovenramen die in geen enkel opzicht met de hand te bereiken zijn biedt GYZS andere oplossingen.

remote

AXA remote

Naast een schaar is er ook de AXA remote. Dit is een mechanisch systeem dat het openen en sluiten van verschillende bovenramen voor u doet. De AXA remote wordt aangestuurd door middel van een draadloze afstandsbediening waar u het raam in precieze nauwkeurigheid kan bedienen.

 Schaar

Schaarsluiting

De meest gebruikte optie voor een bovenraamsluiting is een schaar. Deze zijn er in twee varianten, voor buitenvallende en binnenvallende ramen.

Een schaar bovenraamsluiting bestaat uit de volgende componenten:
- Scharen
- Stangen en afdekprofiel
- Raambok
- Bedieningselement

De scharen zijn als het ware de scharnier van het raam die er voor zorgt dat via het bedieningselement het raam geopend en gesloten kan worden. Een raambok vormt de verbinding tussen de schaar en het raam. Als laatste is er nog het afdekprofiel zodat de schaar netjes weggewerkt kan worden.

Aanbod

Ons assortiment aan bovenraam accessoires biedt artikelen van verschillende merken, waaronder HAUTAU en GEZE. Sinds de oprichting in 1910 is HAUTAU uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de armaturenindustrie. De verticale integratie en substantiële knowhow zorgen voor flexibiliteit en uitstekende prestaties. Voortdurende investeringen en upgrades van de productieprocessen naar de nieuwste technologie garanderen de noodzakelijke hoge productiviteit op haar Duitse basis.
GEZE GmbH behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek. Dankzij de hoogste kwaliteitsstandaard leveren GEZE-producten wereldwijd een bijdrage aan innovatieve gebouwen en zorgen op deze manier voor comfort en veiligheid in de gebouwtechniek.