Meubelbeslag bij GYZS.nl (170)

In deze categorie kun je vele verschillende soorten meubelbeslag vinden. Dit varieert van handgrepen tot aan ledikanthaken. Deze categorie is zeer divers. Om makkelijker de juiste producten te vinden kun je van de zoekfunctie gebruik maken. Wil je een ruimer aanbod zien van doppen, knoppen of handgrepen dan kun je filteren. Die doe je aan de linkerkant van het scherm. Daar zie je een aantal keuzes staan. Dit kun je niet alleen bij de artikelen doen maar ook bij de prijzen. Zoek je tot maximaal tien euro beslag voor een meubel dan selecteer je deze prijsklasse. Je ziet dan alleen de producten tot en met tien euro. Uiteraard kun je ook meerdere filters tegelijkertijd instellen zodat je snel de juiste producten te zien krijgt.

Bij meubels kan het voorkomen dat er een nieuw onderdeel nodig is. Denk hierbij aan een voetje voor een kast. Je kunt bij ons verschillende voetjes vinden waaronder de stelvoetjes. Dit is een voetje die op iedere gewenste lengte ingedraaid kan worden. Zo wordt het makkelijk om de kast weer degelijk en goed te maken. Aangezien er ook onderdelen in diverse designs besteld kunnen worden zullen deze altijd bij het meubel passen. Is er een onderdeel wat niet te vinden is dan kan er contact opgenomen worden met de klantenservice. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Ook kunnen wij je diverse alternatieven bieden. Zo is je kast binnen korte tijd weer klaar om gebruik van te maken.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Meubelbeslag

Let op de specificaties bij het meubelbeslag

Bij het meubelbeslag is het belangrijk om op de specificaties te letten. De afmetingen zijn bijvoorbeeld van groot belang. Deze zie je duidelijk bij het product staan. Wat goed is is om te weten is dat de bevestigingsmaterialen bij het meeste beslag meegeleverd wordt. Daar hoef je dan ook geen extra kosten meer voor te maken. Bij het product zie je ook direct staan wat de levertijd is. Is een product op voorraad dan betekent dit dat je die snel kunt monteren. Wij bieden zelfs de mogelijkheid aan om de producten dezelfde nog te leveren. Heb je snel onderdelen nodig dan helpen wij van Gyzs.nl je graag.

Wanneer een meubel is beschadigd doordat er een onderdeel mist of is afgebroken dan is dit vervelend. Dit lijkt ook niet leuk. De meeste beschadigingen die vallen meteen op. Denk aan een handgreep van een deur of lade die is afgebroken. In ons assortiment kun je die niet alleen snel bestellen maar dit doe je ook nog eens tegen een lage prijs. Het kost dus niet veel geld om een beschadigd meubel te herstellen. Dit kan al voor een paar euro. Ook op de prijs kan gefilterd worden. Dit laat dan direct de producten zien die in die prijsklasse vallen. Wij hebben er alles aan gedaan om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om de producten te bestellen. Dit doe je dan voor een laag bedrag en door de snelle levering kan alles op korte termijn gemonteerd worden.