Bouten (1061)

Als u aan klussen denkt dan denkt u waarschijnlijk ook aan bevestigingsmateriaal. Daar zijn bouten een belangrijk onderdeel van. Wij bieden een groot assortiment bouten aan. Dan kunt u bij voorbeeld denken aan: zeskantbouten of slotbouten. Dit kan heel eenvoudig op onze webshop. Daarom kunt u altijd even een kijkje nemen voor verschillende bouten. Hebben we het op voorraad en bestelt u voor 16.30uur dan versturen we het dezelfde dag nog.


Bouten kopen

En mocht u hulp nodig hebben bij het bestellen van uw bouten dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 34

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 34

Bouten

Bouten zijn onmisbaar voor iedere klusser. Er is dan ook een groot assortiment om uit te kiezen. Uiteraard bieden wij bouten van verschillende afmetingen. Ook zijn er bouten van verschillende materialen. Er kunnen bouten van staal besteld worden maar ook bouten van roestvrijstaal. Voor iedere klus is er de juiste bout te bestellen. Wil je bouten bestellen dan is het belangrijk dat je naar het aantal kijkt wat je bestelt. De meeste bouten worden per honderd geleverd. Mocht je er minder nodig hebben dan is het altijd goed om de rest als voorraad te houden. Er zijn vele klussen waarvoor bouten gebruikt worden. Je zal dan ook merken dat je deze vaak nodig bent. Het kan ook een goede idee om bouten van andere maten mee te bestellen. Ze zijn immers laag geprijsd en komen vaak van pas.

Om te zien welke afmetingen de bouten hebben kun je bij het product kijken. Daar zie je de specificaties staan. Ook wordt hier het materiaal vermeld. Wil je de bouten buiten gebruiken dan is het verstandig om bouten te bestellen die van roestvrijstaal zijn. Kijk ook goed naar de kop van de bout. Er zijn bouten in ons assortiment die met een inbussleutel vastgedraaid moeten worden maar ook bouten die vastgedraaid kunnen worden met een schroevendraaier. Ondanks alle keuzes is het niet lastig om de juiste keuze te maken. Heb je nog vragen dan kun je natuurlijk ook altijd contact met onze klantenservice opnemen.