Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Draadborstels bij GYZS.nl (43)

Een draadborstel kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Het kan gebruikt worden om iets schoon te maken maar ook om een oppervlak glad te maken. Zoals je kunt zien zijn er in deze categorie vele soorten draadborstels te vinden. Het zal dan ook niet lastig zijn om snel een keuze te maken. Er zijn verschillende uitvoeringen. Zo zijn er draadborstels in roestvrij staal en messing te bestellen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Deze is laag. De borstels zijn ook geschikt voor professioneel gebruik. Moet er snel verf of roest verwijdert worden dan gebruik je één van deze borstels. Je zal zien dat het dan een eenvoudig klusje wordt. Je hoeft zelfs niet veel kracht te zetten om het oppervlak weer schoon te krijgen.

Er zijn verschillende soorten staalborstels in deze categorie te vinden. Om snel een bepaald soort borstel te zien kun je gaan filteren. Dit kun je doen aan de linkerkant van het scherm. Hier kun je onder andere kiezen voor de vegers. Wanneer je de keuze hebt gemaakt dan zullen alleen deze borstels verschijnen. Op deze wijze wordt het heel makkelijk om snel de borstel naar wens te vinden. Er is dan naast de keuze voor het model ook de mogelijkheid om te filteren binnen een bepaalde prijsklasse. Een voordelige borstel naar wens vinden is dan ook geen probleem meer. Al voor een paar euro kun je een draadborstel kopen die de meeste oppervlakken makkelijk schoon maakt.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Draadborstels

Draadborstels van goede merken

Wij van Gyzs.nl vinden het belangrijk om goede merken te verkopen. Zo verkopen wij onder andere borstels van Bosch en Sprenger & Brommer. Dat kwaliteit niet altijd duur is dat bewijst ons assortiment. Daarbij zorgen wij dan ook nog eens voor een snelle levering. Wanneer de bestelling met de draadborstel voor half vijf in de middag wordt geplaatst dan zorgen wij dat deze dezelfde dag nog wordt verzonden. Inwoners van Nederland zullen deze over het algemeen de volgende dag al geleverd krijgen. Woon je in een ander Europees land dan is het ook geen probleem. Ook dan kun je voordelig bestellen bij Gyzs.nl en dragen wij zorg voor een snelle levering.

We gaven al aan dat er voor de meeste oppervlakken wel een draadborstel te vinden is. Een mooi voorbeeld is de schoorsteenveger. Deze is voorzien van een kogel en daarmee kan de schoorsteen snel en makkelijk worden schoongemaakt. Deze borstel kan ook voordelig worden besteld. Je kunt dan zelf de schoorsteen schoonmaken en besparen op de kosten voor een bedrijf. Doordat het staal makkelijk alle vuil verwijderd zal het geen lastige klus zijn. Mocht je vragen hebben over de borstels in ons assortiment of kun je een bepaald soort borstel niet vinden dan willen wij je vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Is een bepaald type of model niet voorraadig dan kunnen wij je ook een ander goed alternatief adviseren.