Deurstoppen (156)

Deurstoppen zijn essentieel om beschadigingen aan deuren te voorkomen. De stop zorgt ervoor dat je de deur maar tot een bepaald punt kunt openen. Gyzs.nl heeft een flink assortiment van dit essentiële product. Bekijk al onze deurstoppers hieronder.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Deurstoppen kopen

Wanneer er bijvoorbeeld kinderen in huis wonen kunnen deze de deur ver open zwaaien. Is er geen deurstop aanwezig dan kan de deur schade oplopen. Zoals u kunt zien zijn er verschillende modellen te bestellen. Het hangt ook van de deur af welk model de beste keuze is.

Gyzs.nl is de meest complete online bouwmarkt

Zoals u al gezien hebt bieden wij u een groot assortiment. Dit is niet alleen bij de accessoires voor de deuren maar ook aan gereedschap. Mocht u dan ook ander deurbeslag of gereedschap nodig zijn dan is het goed dit direct mee te bestellen. De bestellingen die 's middags voor 16.30uur worden geplaatst die worden dezelfde dag nog verzonden. Dit doen we naar alle landen in Europa. Woont u in Nederland dan is de kans groot dat u de deurstop de volgende dag al kunt monteren. Kijk wel goed naar de voorraad. Dit zie u bij de deurstop staan. Daar wordt dan ook de levertijd aangegeven. Gyzs.nl heeft het grootste gedeelte van het assortiment (en dus ook de deurstoppen) op voorraad. Dit garandeert een snelle levering. Ook voor andere producten is het aan te raden om onze webwinkel te bekijken. Onderaan de pagina hebben wij elke soort deurstop en zijn toepassing nog uitgelegd voor uw gemak. Mocht u nog hulp nodig hebben bij het bestellen van uw deurstoppen dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord.

Soorten deurstoppen

Deurstoppers zijn verkrijgbaar in type vloerbuffer en wandbuffer, waarbij wij weer verschillende materialen, kleuren, hoogtes en diameters aanbieden. Waarbij de keuze aan de situatie en aan uw preferenties ligt.

Vloerbuffer

Wanneer u een deurstopper nodig heeft die op een vloer gemonteerd moet worden kiest u voor een vloerbuffer. Hierbij moet u goed kijken hoe hoog de deurstopper moet zijn, zodat deze optimaal werkt.

Wandbuffer

Een wandbuffer is handig wanneer u om verschillende reden een deurstopper op een wand moet monteren. De deur wordt dan gestopt voordat hij de wand raakt, zodat deze geen schade veroorzaakt.


Kleuren

Wij bieden deurstoppers in verschillende kleuren aan, waaronder wit, zwart, bruin en meerdere. Kies hier van eentje die goed bij uw muur en of vloer past.

Merken

Wij bieden deurstoppers aan van verschillende merken. Waarbij elke merk en product zorgvuldig is gekozen.

Hoogte

In ons assortiment hebben wij deurstoppers met verschillende hoogtes. Van 2mm hoge kozijnbuffers tot 100mm hoge deurstoppers. Wanneer u naar een deurstopper aan het zoeken ben moet u goed kijken naar de hoogte van de deurstop. Deze moet hoog genoeg zijn om uw deur te kunnen stoppen. Als u bijvoorbeeld een 20mm hoge vloerbuffer deurstopper koopt en uw deur is 30 mm hoog, zal deze deurstopper uw deur niet stoppen. Meet dus van tevoren hoe hoog uw deur zit. En koop een deurstopper die langer is dan de hoogte. Als u van plan bent een wandbuffer deurstopper te kopen, moet u ook goed kijken naar de lengte. Want u wilt natuurlijk dat uw deur eerder stopt zodat de hendel niet de muur beschadigd. Meet dus hoe ver de hendel uitsteekt. Dan doet u er een ruime marge op van bijvoorbeeld 3cm zodat er nog een beetje speling zit, tussen de muur en de hendel. Dan koopt u een deurstopper die de lengte is van het begin van de hendel tot het einde plus de marge. Deze deurstopper plaatst u vervolgens recht onder de hendel, zodat u zeker weet dat de deur eerder gestopt wordt.

Materialen

In ons assortiment hebben wij deurstoppers van verschillende materialen, waaronder aluminium, pvc, roestvaststaal en rubber. Elke deurstopper heeft een rubberen deel om de deur te stoppen. Waarbij gekozen kan worden om een deurstopper te kiezen die geheel uit rubber bestaat. Of om bijvoorbeeld een deurstopper van rvs met een rubberen deel te kiezen.