Multitool accessoires (553)

Zonder de juiste multitool accessoires is je multitool niet compleet. Bij Gyzs.nl hebben we alle accessoires van multitool zaagbladen tot een multitool schuurplateau, van kwaliteitsmerken als; Bosch, Fein en Makita. Bekijk ons aanbod hieronder.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 17

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 17

Wat is een multitool?

Een multitool is een type elektrisch gereedschap. Zoals de naam al suggereert, is een multitool geschikt voor veel verschillende klussen. Deze veelzijdigheid is te danken aan de accessoires die je op een multitool kan bevestigen. Zo kan je met de juiste accessoires onder andere; zagen, schuren, schrapen en nog veel meer. Mits je de juiste accessoires hebt. *knipoog*


Wat voor multitool accessoires zijn er?

Bij Gyzs.nl verkopen we drie soorten multitool accessoires. Multitool zaagbladen, multitool schuurplateaus en multitool schrapers. De doorgewinterde multitool gebruiker weet waarschijnlijk precies wat we bedoelen. Maar voor de nieuweling leggen we even kort uit wat wat is.


Zaag accessoires

Laten we beginnen met de zagen. Met een beetje hulp van multitool zaagbladen worden multitools  omgetoverd tot ware zaagmonsters. Door de oscillerende werking van het zaagblad kan je met een multitool recht naar beneden zagen. Hierdoor kun je midden in een werkstuk beginnen met zagen. Voor meer over multitool zaagbladen kun je de categoriepagina bekijken.


Schuur accessoires

Met behulp van een multitool schuurplateau tover je multitool in een handomdraai om naar een schuurmachine waar je niet mee moet sollen. Plak er een schuurpapiertje op en je bent klaar om er op los te schuren. Op zoek naar iets om te polijsten of om mee schoon te maken? Plak een borstelvlies of een polijster vilt op je multitool opzetstuk en leef je uit.


Let bij het kopen van schuurpapier, borstels en polijst vilt wel op dat je de juiste vorm en maat voor je schuurplateau uit zoekt. Je vindt ze onder de categorie multitool hulpstukken.


Schraap accessoires

Met een multitool schraper zijn klussen als het verwijderen van; stuc, vloerbedekking, kit en andere materialen een fluitje van een cent. Je monteert een schraper opzetstuk eenvoudig op je multitool, waarna je gelijk aan de slag kunt gaan. Je vindt ze onder de categorie multitool hulpstukken.


Heb je nog vragen?

Wek opzetstuk past op welke multitool? En welke multitool is het best voor mijn klus? Lees je dit en zit je met technische vragen? Onze helpdesk toppers weten er wel raad mee. Je kunt ze makkelijk bereiken via mail, telefoon of WhatsApp.

[Bel 0224-21202][klantenservice@gyzs.nl]


Bekijk ons aanbod

Wist je dat we bij Gyzs nog veel meer producten verkopen dan alleen multitool accessoires? Naast multitool accessoires bieden we bij Gyzs.nl alle (af)bouw producten die je maar kan bedenken. Neem vooral een kijkje in de volgende productcategorieën. (Als je wilt natuurlijk)