Lekker handig - GYZS

Gelukkig is er GYZS!


Heb je wel alles in huis voor je volgende klus? Had je die factuur al verzonden? Was Henk al langs geweest voor dat lekke dak in de Kerkstraat? En die profielen voor familie De Vries moesten ook nog op maat gezaagd, toch? AAARGH!1! Lekker handig allemaal weer. Zoveel vragen en gedoe, zo weinig tijd voor de dingen waar het jou écht om gaat: handen uit de mouwen, klussen klaren, niet mauwen maar beuken. Van dat werk, zeg maar.

Weet je, als technische professional heb je meestal al genoeg aan je hoofd. Maar al je bijzaakjes op orde, dat werkt wel ff wat lekkerder. GYZS maakt het je daarom makkelijker én leuker. Kijk je mee, Belastingdienst? Vast wel. We hebben op deze pagina namelijk allemaal handige dingen voor je verzameld. In één oogopslag een overzicht van onze formulieren voor maatwerk, onze klantbrochure en bouwplaats catalogus, maar ook de laatste blogs met bouwtips en howto’s.  Lekker handig, GYZS!


Met meer dan 100.000 leverbare producten voor de (af)bouw, kan je knallen op de bouwplaats tot je een ons weegt, of zelfs nog minder.

Don’t worry, be verzekerd van:

  • Het meest complete assortiment
  • Helpdesk met flinke productkennis
  • Maatwerk waar mogelijk
  • Betalen op rekening

Ga snel naar:

Offerte aanvragen                   De laatste blogsAltijd op de hoogte blijven? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief van GYZS.

lekker-handig