Lekker handig GYZS

Weet je, als technisch professional heb je meestal al genoeg aan je hoofd. Maar al je (bij)zaakjes op orde, dat werkt wel ff wat lekkerder. GYZS maakt het je daarom makkelijker én leuker. Kijk je mee, Belastingdienst? Vast wel. We hebben op deze plek namelijk allemaal handige dingen voor je verzameld. In één oogopslag een overzicht van onze formulieren voor maatwerk, onze klantbrochure en bouwplaats catalogus, maar ook de laatste blogs met bouwtips en howto’s. Lekker handig, GYZS!

Speciaal voor...

De aannemer

Alles wat je nodig hebt op één plek!

De timmerman

Alles wat je nodig hebt op één plek!

De slotenmaker

Alles wat je nodig hebt op één plek!

Nog geen account?

Maak er een aan. Lekker handig!

100 voordelen van een account

#14: Een pesoonlijk, overzichtelijk dashboard.

klanten-person
Hulp nodig

Bel onze klantenservice

Bel 0224 - 212 026

Ontdek onze nieuwe klantomgeving!

Tja, het is iets wat iedere webshop natuurlijk claimt, maar bij GYZS is bestellen nu nog makkelijker en handiger geworden! We hebben een gloedjenieuwe klantomgeving ontwikkeld waar je super makkelijk en snel overzicht hebt/houdt van al je bestellingen, leveringen en offertes. Ben je er nieuwsgierig naar? Nou, wij zijn erg benieuwd naar wat je ervan vindt. Log snel in, maak ff een klantaccount aan en leef je uit.

Bekijk ons blog

Ok, we doen dan geen TikTok dansjes of gekke Snaps maken, maar we maken wel lekker handige content voor mensen met twee rechterhanden, of iedereen die net doet alsof. Van uitleg over producten en gereedschap, tot complete howto’s.

Een schuifdeur ophangen in 7 stappen

Schuifdeuren

Een vlizotrap plaatsen in 8 stappen

Vlizotrappen

Zelf houtrot repareren met alabastine!

Repareren

Ontdek onze hardlopers

Ben je een beetje fit of hou je het allemaal maar moeilijk bij? Onze scherp geprijsde hardlopers zijn altijd haantje de voorste en vliegen de deur uit. Daar zit vast iets voor jou tussen!

In onze lijst met meest verkochte producten vind je onder andere purschuim, profielen en schuifdeursystemen. Via onderstaande knop krijg je de GYZS top 100 hardlopers.

foam_pro_lekker_handig

Check dit dan

Lekker handige documenten

Hieronder hebben we allerlei handige (digitale) spullen voor je verzameld. Als je bijvoorbeeld liever ‘met de hand’ besteld, hebben we een mooie bouwplaatscatalogus gemaakt met onze 3500 meest bestelde artikelen. Maar we hebben ook een link naar een superhandige meetlijst voor het perfect inmeten van je meerpuntssluiting. En ben je opzoek naar een nieuw schuifdeursysteem? Vul dan ons offerteformulier in!

Draairichting in vogelvlucht

Zo bepaal je in de draairichting in een handomdraai

Meetlijst meerpuntsloten

Bestel snel een slot, lekker handig

Offerte formulier schuifdeursystemen

Jij vult hem in, wij doen het zoekwerk

Leuke dingen

Laten we het een beetje gezellig houden

Work hard, play hard. Echt onwijs afgezaagd, maar ook bij GYZS vinden we dat hier toch wel iets van een kern van waarheid in zit. Hard werken is goed, maar het moet allemaal wel een beetje leuk blijven, toch? Vandaar dit gedeelte met leuke dingen. Wat dacht je van een lekkere playlist vol arbeidsvitaminen met een knipoog naar de bouw? Of een lijstje met de beste bouwmoppen zodat je je collega weer eens wat nieuws kan vertellen? Bekijk het allemaal maar, via onderstaande links.


And then there was GYZS

Met meer dan 100.000 leverbare producten voor de (af)bouw, kan je knallen op de bouwplaats tot je een ons weegt, of zelfs nog minder.

Don’t worry, be verzekerd van...

  • Het meest complete assortiment
  • Helpdesk met flinke productkennis
  • Maatwerk waar mogelijk
  • Betalen op rekening

Handige informatie

Brochure GYZS

Maak kennis met ons merk

Heb je wel alles in huis voor je volgende klus? Had je die factuur al verzonden? Was Henk al langs geweest voor dat lekke dak in de Kerkstraat? En die profielen voor familie De Vries moesten ook nog op maat gezaagd, toch? AAARGH!1! Lekker handig allemaal weer. Zoveel vragen en gedoe, zo weinig tijd voor de dingen waar het jou écht om gaat: handen uit de mouwen, klussen klaren, niet mauwen maar beuken. Van dat werk, zeg maar.

Onze professionals staan voor u klaar

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00!

Bel 0224 - 212 026,WhatsApp of mail