Duimhengen (145)

Een duimheng bestaat uit twee onderdelen, een duim, en een heng. Een duim is een soort haak waar de heng aan bevestigd wordt. Eigenlijk is het een soort pen die je bevestigd aan het hek.
Een heng is een soort scharnier, met een verlengd blad. Deze schuif je over de duim heen, wat samen een scharnier voor een tuinhek of tuinpoort vormt.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Mocht u niet weten welke het beste past bij uw hek of poort dan staan onze adviseurs u graag te woord. Indien u een duimheng die op voorraad is voor 16.30 besteld dan verzenden wij het product dezelfde dag nog.

Duimheng kopen

Het is belangrijk om eerst te kijken welke duim u nodig heeft, zo zijn er verschillende varianten. Je hebt plaatduimen, schroefduimen, lasduimen, moerduimen en klauwduimen. Dit slaat allemaal op de manier waarop de duimen bevestigd worden. De meeste duimen hebben een diameter van 16 mm.
Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken welke heng u wenst. Zo heb je varianten met bocht, met punt of standaard. Ook zijn er verschillende kleuren, zoals verzinkt of zwart. Ook heb je verschillende maten, je hebt namelijk hengen van 300 mm tot 1000 mm.

Merken

Wij verkopen varianten van de merken CONNEX en Gb. Dit zijn A kwaliteit merken die al jaren bestaan en uitsluitend hoogwaardige A-kwaliteit producten leveren.

GYZS.nl probeert u op het gebied van duimhengen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs.
U kunt ons bereiken via WhatsApp, email of telefonisch op 0224-212026. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.