Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Schroevendraaiers bij GYZS.nl (162)

Een schroevendraaier is een gereedschap wat onmisbaar is. Bij Gyzs.nl vind je diverse soorten schroevendraaiers. Dit zijn modellen waar een platte schroef mee in en uitgedraaid kan worden maar ook modellen voor de kruiskop. Wat je direct zal opvallen als je de modellen bekijkt zijn de lage prijzen. Er is al voor een paar euro een schroevendraaier aan te schaffen. Deze wordt dan ook nog eens snel bij je geleverd. Genoeg reden om snel een kijkje in ons assortiment te nemen. Je zal zien dat het niet lastig is om een schroevendraaier te vinden die goed bij je past. Door de snelle levering kun je dit gereedschap al bij je eerst volgende klus gebruiken.

De schroevendraaiers die zijn van gerenommeerde merken. Er zijn bijvoorbeeld modellen van Fixman en Ironside aan te schaffen. Dit zijn merken die een goede naam hebben. Dit blijkt niet alleen uit de kracht die er op de modellen kan worden gezet. Ook hebben deze schroevendraaiers een goed ergonomisch handvat. Het is dus makkelijk om deze vast te houden en de schroef er in of er uit te draaien. Er zijn ook een aantal modellen die een magnetische kop hebben. Hiermee blijft schroef aan de schroevendraaier kleven. Dit maakt het makkelijk als je boven je hoofd moet werken of wanneer je een schroef op een lastige plek in moet draaien. Er is dus voor iedere klus de juiste schroevendraaier te vinden.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Schroevendraaiers

Eenvoudig de juiste schroevendraaier vinden

Wil je eenvoudig en snel de juiste schroevendraaier vinden dan kun je gebruik maken van de optie om te filteren. Deze optie zie je aan de linkerzijde van het scherm staan. Daar zie je onder andere de vele uitvoeringen staan. Heb je een dopschroevendraaier nodig dan kun je deze vinden en dit geldt ook voor de T-schroevendraaiers. Je klikt het model aan die je nodig bent voor de klus en de juiste schroevendraaiers zullen dan op het scherm verschijnen. Er is dan ook nog eens te filteren op prijs. Het enige wat je dan hoeft te doen is een prijsklasse aan te klikken. Daarna zullen alleen bepaalde schroevendraaiers binnen een prijsklasse getoond worden. Dit kan ook in combinatie met andere filters.

Wil je meteen meerdere schroevendraaiers aanschaffen dan is dit ook mogelijk. In deze categorie kun je namelijk ook diverse sets vinden. Dit zijn sets die de meest populaire maten bieden. Wanneer je een set koopt dan weet je dat er bij een klus vaak de juiste schroevendraaier uit de set gebruikt kan worden. Neem maar eens een kijkje bij de sets en dan zal je zien dat deze voordeliger zijn dan los meerdere schroevendraaiers aan te schaffen. Ook de spanningzoekers kun je in deze categorie vinden. Er is dus voldoende keuze en we willen je aanraden snel een kijkje te nemen. Dan zal je zien dat het helemaal niet lastig is om de juiste schroevendraaier te vinden. Ook zal je zien dat deze helemaal niet duur is.